PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35700
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

W 2005 koniec emisji Klanu

użytkownik usunięty

Jak w temacie. Przeczytałam w Świecie Seriali, że w grudniu 2005 będzie ostatni odcinek Klanu (chyba 1000 numer). I dobrze. Nie będą się ze soba nawzajem żenić jak w Modzie na sukces

no czas najwyższy ten film jest coraz gorszy... wyczerpali juz chyba wszystkie mozliwe tematy. Zreszta w Polsce jakos brakuje dobrych seriali wszystkie na jedno kopyta sa albo sa tak debilne ze sie nie da ogladac jak np lokatorzy i tym podobne ehhh

No i dobrze, że się nareszcie skończy. Na pewno wraz z końcem Klanu na antenie TVP pojawi się nowy Serial, jakże inteligentny i wciągający reprezentant, cieszącego się moją niesłąbnącą od setek tysięcy odcinków sympatią, gatunku sztuki filmowej. Ale co by to nie było i tak nic nie zastąpi mi Maciusia, Bożenki, Rysia, Srysia... itd., itd., itd. Chlip, chlip. Idę obejrzeć sobie archiwalne odcinki.

ocenił(a) serial na 4

No i nie skończyli :D

ocenił(a) serial na 2
andre_

znowu sa plotki ze maja go zakonczyc ( po raz setny juz chyba )

ocenił(a) serial na 4
JustyxD

za 7lat znow beda takie ploty;)

ocenił(a) serial na 2
pimpelson

hehe pewnie tak :)

JustyxD

Obiecanki cacanki a głupiemu radość. miał się skończyć 7 lat temu, ma się skończyć teraz a zapewne i tak nic z tego. Będziemy się męczyć z tym badziewiem do końca świata i nie zdziwię się jak po końcu świata też :/

ocenił(a) serial na 2
filozoofka

hehe pewnie tak

JustyxD

Oj tam, czepiacie się tych seriali i tyle. Ja oglądam sporadycznie, nie bardzo wiem o co chodzi, ale czasem zerknę, bo u mnie w domu babcia ogląda. To są właśnie seriale dla takich starszych ludzi, Klan, M jak miłośc, Barwy szczęścia itp. Bo co niby mają robić? tylko telewizja zostaje tym bardziej schorowanym. Chcecie im to odebrać? przeszkadza wam to, ze nadają? odetchnijcie troszkę. A niech sobie lecą, co mi tam, ja wybieram programy dla siebie. To, ze nie interesuje mnie np. program o opiece nad roslinkami nie znaczy, ze zatruwam komuś życie i chcę aby czym prędzej znieśli to z anteny. Po prostu przełączam kanał na inny program który mnie ineteresuje. Nie znacie tego? hę? :).

ocenił(a) serial na 3
angielskapani

Amen!. Święte słowa! ;D

angielskapani

Nic dodać, nic ująć :)

ocenił(a) serial na 4
angielskapani

Ja tam się niczego nie czepiam. Dopóki te seriale będą mnie śmieszyć, dopóty czasem będę zerkał.