Monika miała być polską Alexis która miesza w rodzinie. Mało kto pamięta że w pierwszych odcinkach miała romans z knorrem. Potem stała się dobrą siostrą. Brat doktorowej Lubicz też pierw typek, a potem czuły facet który walczy z alkoholizmem swojej kobiety.
o żesz. Ja dobrze znam Klan, ale nie wyłapałam romansu Jerzego z Moniką ;D to dinozaury muszą pamiętać ;D
To było dosłownie w pierwszych odcinkach. W zasadzie to tylko była o nim mowa. Bo kojarzę rozmowę Knorra i Moni na temat zakończenia romansu.
Chyba za dużo jadł mięs z fixami. Bo na reklamie taki szczypiorek, a teraz niezły grubas:)
I jeszcze Rafalski też się wybielił. Nie wiem czy ktoś pamięta jak kiedyś pchnął o drzwi koleżankę Beaty -Martę. Ta się dorobiła chyba krwiaka mózgu i potem zmarła. Elka z Jurkiem ciągle się kłócili i to ostro. Wtedy jeszcze była akcja w Klanie! I za to był właśnie świetny bo teraz jest przesłodzony do bólu
Ela nawet chcial się rozwieść z Jerzym i związać się z kochankiem (grał go Jerzy Zelnik).
knorr- dobre:D Chociaż tez by pasowało knur albo pisane knoor :D co by pasował do Lochy Małgorzaty
Jak grał w reklamie to jeszcze młodziuśki był dlatego pewnie mało kto kojarzy:)
Monika darła koty z Jerzym a romansowała z kumplem Koniaczka który zmarł tragicznie(poślizgnął się pod prysznicem czy jakoś tak)
Alle jak dowiedziała się że jej siostra która była siostrą zakonną zalega na szpitalnym wyrze po szczepionce poleciała do szpitala aż jej kieca fruwała