Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Monika miała być polską Alexis która miesza w rodzinie. Mało kto pamięta że w pierwszych odcinkach miała romans z knorrem. Potem stała się dobrą siostrą. Brat doktorowej Lubicz też pierw typek, a potem czuły facet który walczy z alkoholizmem swojej kobiety.

bandolier

za to Rysiek przez pewien moment był MORDERCĄ

ocenił(a) serial na 8
bandolier

o żesz. Ja dobrze znam Klan, ale nie wyłapałam romansu Jerzego z Moniką ;D to dinozaury muszą pamiętać ;D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

To było dosłownie w pierwszych odcinkach. W zasadzie to tylko była o nim mowa. Bo kojarzę rozmowę Knorra i Moni na temat zakończenia romansu.

ocenił(a) serial na 2
bandolier

kim jest Knorr?

krzysiekk123

Właśnie, jaki Knorr? Chyba coś mnie ominęło...

anymore

Jurek, czyli Andrzej Grabarczyk grał jakieś dziesięć lat temu w reklamie przypraw do zup "Knorr".

ocenił(a) serial na 2
anymore

http://www.youtube.com/watch?v=lpYNUmp0EeA - już możesz nadrobić :)

bandolier

Wow. Dopiero na końcu połapałam się, że ten kuchta to Jerzy, :)

ocenił(a) serial na 2
anymore

Chyba za dużo jadł mięs z fixami. Bo na reklamie taki szczypiorek, a teraz niezły grubas:)

ocenił(a) serial na 1
bandolier

I jeszcze Rafalski też się wybielił. Nie wiem czy ktoś pamięta jak kiedyś pchnął o drzwi koleżankę Beaty -Martę. Ta się dorobiła chyba krwiaka mózgu i potem zmarła. Elka z Jurkiem ciągle się kłócili i to ostro. Wtedy jeszcze była akcja w Klanie! I za to był właśnie świetny bo teraz jest przesłodzony do bólu

użytkownik usunięty
Betinka

Ela nawet chcial się rozwieść z Jerzym i związać się z kochankiem (grał go Jerzy Zelnik).

ocenił(a) serial na 3

Tak tak, a potem kochaś Eli został zakonnikiem! Działo się!

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

No proszę, to Ela też nie święta.

Sporo mnie jednak ominęło ;)

ocenił(a) serial na 4
bandolier

knorr- dobre:D Chociaż tez by pasowało knur albo pisane knoor :D co by pasował do Lochy Małgorzaty

ocenił(a) serial na 4
nuska007

Jak grał w reklamie to jeszcze młodziuśki był dlatego pewnie mało kto kojarzy:)

ocenił(a) serial na 3
bandolier

Monika darła koty z Jerzym a romansowała z kumplem Koniaczka który zmarł tragicznie(poślizgnął się pod prysznicem czy jakoś tak)
Alle jak dowiedziała się że jej siostra która była siostrą zakonną zalega na szpitalnym wyrze po szczepionce poleciała do szpitala aż jej kieca fruwała

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

A to swoją drogą. Ale pamiętam że coś z nią i Jerzykiem było. Coś mi świta:)

ocenił(a) serial na 3
bandolier

Ona się leczyła z kleptomanii czy jakoś tak i on ją szantażował że wyjawi to jej szefostwu