Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Lzy ze smiechu spadly po mnie dzisiaj gdy zobaczylem ta przezabawna scene. Do klasy swinki pigi zapisala sie jej kolezanka. Nauczycielka zaczela ja przedstawiac klasie w tym momencie pewien przyglup zaczal machac do niej jak uposledzony (tak jak machaja na koncu familiady) a potem gdy nauczycielka kazala jej wybrac miejsce zeby usiadla ten idiota wstal jakby mial adhd i powiedzial siadaj tutaj! Jakie to bylo smieszne! Ale kulminacja nastapila gdy ona wybrala miejsce obok swinki pigi a ktos w klasie powiedzial "wspolczuje jej" hahahhaha. Brawo scenarzysci oby takich perelek jak najwiecej!!!

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

No nie mowicie ze tego nie widzieliscie, ludzie ogarnijcie sie!

krzysiekk123

Kiedy to było? ;d

ocenił(a) serial na 2
anymore

Z ponad tydzien. Ostra jazda bez trzymanki byla!

krzysiekk123

Nie wątpię. :D

użytkownik usunięty
krzysiekk123

Ja wiem czy to było takie smieszne:S

Ja w tym nic śmiesznego nie widziałam---no ale cóż jednych bawi to drugich tamto...

ocenił(a) serial na 2
baksterka

Jednak sa ludzie ktorzy maja poczucie humoru, popatrz nizej.

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

Ogólnie cały serial to jest mistrzostwo . Czasem sa takie sceny jak w rasowej komedii z najwyższej półki . Czasem płacze ze śmiechu . Ogólnie cały epizod świnki pigi (świetne określenie , jakże trafne) jest epicki

ocenił(a) serial na 2
bzykus100

Niestety spada na psy ta telenowela juz od dawna, kiedys bylo wiecej takich jajec. Ciesze sie ze wkoncu ktos docenil ta scenke ktora opisalem. Wiekszosc ludzi jak np baksterka bardzo powaznie podchodzi do tej telenoweli...