Podajcie najładniejszą aktorkę i najprzystojniejszego aktora w Klanie i aktorkę i aktora którzy
wam sie nie podobają :)
Najładniejsza zdecydowanie nauczycielka tańca Marta (Edyta Herbuś).
Najprzystojniejszy, hmmmm, Miron (Mariusz Zaniewski).
A tych, co się nie podobają, zachowam dla siebie ;D
Zdecydowanie Kamila - chociaż jej rola i gra aktorska to nic specjalnego, oraz Bożenka i Marta - jako prywatnie zawodowe tancerki mają super figurę, aczkolwiek uroda Bożenki wydaje się trochę lalkowata i plastikowa - możliwe, że to wpływ źle napisanej roli.
Facetów nie oceniam bo mnie to nie obchodzi.
Mnie się widzi:
- Zytka puszczalska
- Kamila rozbieralska
- Bożenka rozkraczna
- Herbuś posuwista
- Ola - ruda kita
Nie widzi mi się:
- Agnieszka pasztetówka
- Kinga narkomanka
Tak, juz zdazylem poznac sie na tym ze lubisz bojki i przestepcow. Moim zdaniem najladniejsza jest Kamilka natomiast zupelnie nie podoba mi sie ciocia Stasia :(. Szkoda ze ty nie wystepujesz bo kto wie, moze bym wybral ciebie ;).
Czy ja wiem :) Bracie, nie słódź mi tak :) To, że wybrałam Mirona i Martę to właściwie czysty przypadek, bo nikt w tym serialu jakoś specjalnie nie powala. Więc oni wydają się być całkiem sensowni :)
Calkiem sensowne jest slodzenie tobie, w ten nadchodzacy swiateczny czas nie uwazasz Siostro? :)
Zdecydowanie Bożenka wygrywa z Martą - chociażby dlatego że jest nówka nieśmigana i świezynka, a tamta to już towar z second handu.
Ale jak już pisałem w serialu stawiam na Kamilę.
Ty też jesteś Kamila?
Bo masz fajny awatar - prawdziwy?