Czy ktos wie jak dlugo bedzie sie ciagnal watek wycietych drzew?? Do konca roku?
Aż scenarzyści o nim zapomną. Tak w ogóle to Agnieszka jest prawdziwym ekologiem: na wiecu (wybieracie się? ;-)) w obronie drzew zamierza rozdawać trzy rodzaje papierowych ulotek...
Też mnie ten wątek rozbawił i szczególnie te marne kartki , które pewnie miały porwać te tłumy.I jeszcze transparenty. Agnieszka w swoim żywiole . Nawet ten Tropek mi nie przeszkadzał - stanowił fajne tło jak wpada od wielkiego dzwonu.
Matka w Bostonie, ojciec zadzwonił, to można zająć się znów ważnymi sprawami: WIEC.
Na co liczy ta Aga?
Że pod wpływem jej wiecu, urzędnicy te ścięte drzewa posklejają butaprenem albo klejem "Kropelką" i z powrotem wsadzą na swoje miejsce?
Do ostatniego drzewa, do krwi ostatniej kropli z żył!!!
Nic nie rozumiecie, Agnieszka jest całkowicie oddana sprawie, totalnie się poświęca! Nie martwi się chorą matką, własną córką, bratem, siostrą, konkubentem, martwi się o te kilka drzew! Bo czymże są opony mózgowe Krystyny Koniaczkowej w obliczu losów całej naszej planety, w obliczu nadciągającej katastrofy ekologicznej?! Jeśli Agnieszka nie załatwi tej sprawy, jeśli nie uratuje drzew, to i tak wszyscy umrzemy. Zrozumcie!
Śmiej się, śmiej, jeszcze zapłaczesz nad tymi pniaczkami po wyciętym drzewostanie ! ;p
Uderz w stół, a nożyce się odezwą... chyba wykrakałeś, znowuż nas męczą drzewkami... ;)
Niczym matka narodu oddana obywatelom w walce o drzewa, ale tez zdrowie ludzkosci. Jak dla mnie nastepczyni Komorowskiego.
Komorowski strzela do zwierzaków przecież. Agnieszka to ekoBiedroń w spódnicy.
Tyle było hałasu ,a tu nawet nie pokazali tego spektakularnego wiecu z transparentami , balonikami i tv. Jedynie Zosia i Pawełek jako mali ekowojownicy są śmieszni:)
Na wiecu były tłumy, czyli Janusz, Zosia i Pawełek. Rozumiesz już, dlaczego nie pokazali tej sceny? :)
Nawet były wspomniane "portale społecznościowe", na których jest "to wydarzenie" ;) A ten rzecznik to wizualnie mi się kojarzy z przewodniczacym/premierem/marszałkiem Schetyną, spiseq? ;>
No i okazało się , że nieobecność Agi na wiecu , nie uszła uwagi nawet gazetom . Ta Agnieszka to ma pozycję w Ekobiznesie w całej Warszawie przynajmniej. No i oczywiście jej zaangażowanie już ma przynieść jakieś efekty. Swoją drogą ona mogłaby wyjechać do Amazonii - tam jest trochę więcej drzew do ochrony:)
Az dziwne ze nie bylo robionych z ukrycia zdjeć w Brukowej :D Taka gwiazda ekologii