Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Czy ktos wie jak dlugo bedzie sie ciagnal watek wycietych drzew?? Do konca roku?

ZycieNoBellOn

Aż scenarzyści o nim zapomną. Tak w ogóle to Agnieszka jest prawdziwym ekologiem: na wiecu (wybieracie się? ;-)) w obronie drzew zamierza rozdawać trzy rodzaje papierowych ulotek...

wredna_maupa

Też mnie ten wątek rozbawił i szczególnie te marne kartki , które pewnie miały porwać te tłumy.I jeszcze transparenty. Agnieszka w swoim żywiole . Nawet ten Tropek mi nie przeszkadzał - stanowił fajne tło jak wpada od wielkiego dzwonu.

ocenił(a) serial na 10
ZycieNoBellOn

Matka w Bostonie, ojciec zadzwonił, to można zająć się znów ważnymi sprawami: WIEC.

elfijka

Na co liczy ta Aga?
Że pod wpływem jej wiecu, urzędnicy te ścięte drzewa posklejają butaprenem albo klejem "Kropelką" i z powrotem wsadzą na swoje miejsce?

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

może liczy, że ktoś ją zauważy i zaangażuje do jakiejś rady dzielnicy czy coś

ocenił(a) serial na 3
ZycieNoBellOn

Do ostatniego drzewa, do krwi ostatniej kropli z żył!!!

Nic nie rozumiecie, Agnieszka jest całkowicie oddana sprawie, totalnie się poświęca! Nie martwi się chorą matką, własną córką, bratem, siostrą, konkubentem, martwi się o te kilka drzew! Bo czymże są opony mózgowe Krystyny Koniaczkowej w obliczu losów całej naszej planety, w obliczu nadciągającej katastrofy ekologicznej?! Jeśli Agnieszka nie załatwi tej sprawy, jeśli nie uratuje drzew, to i tak wszyscy umrzemy. Zrozumcie!

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

LiLuLa, powinnaś pójść na ten wiec :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Śmiej się, śmiej, jeszcze zapłaczesz nad tymi pniaczkami po wyciętym drzewostanie ! ;p

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Ależ ja cały czas szlocham!

ocenił(a) serial na 6
ZycieNoBellOn

Uderz w stół, a nożyce się odezwą... chyba wykrakałeś, znowuż nas męczą drzewkami... ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Czy ulotki zostały wydrukowane na papierze z tych wyciętych drzew?

elfijka

To wzruszające jak Aga się w to wszystko angażuje :D

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Niczym matka narodu oddana obywatelom w walce o drzewa, ale tez zdrowie ludzkosci. Jak dla mnie nastepczyni Komorowskiego.

ocenił(a) serial na 3
ZycieNoBellOn

Komorowski strzela do zwierzaków przecież. Agnieszka to ekoBiedroń w spódnicy.

elmoo_filmweb

Tyle było hałasu ,a tu nawet nie pokazali tego spektakularnego wiecu z transparentami , balonikami i tv. Jedynie Zosia i Pawełek jako mali ekowojownicy są śmieszni:)

wiatriwoda

Na wiecu były tłumy, czyli Janusz, Zosia i Pawełek. Rozumiesz już, dlaczego nie pokazali tej sceny? :)

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

Nawet były wspomniane "portale społecznościowe", na których jest "to wydarzenie" ;) A ten rzecznik to wizualnie mi się kojarzy z przewodniczacym/premierem/marszałkiem Schetyną, spiseq? ;>

Awdar

No i okazało się , że nieobecność Agi na wiecu , nie uszła uwagi nawet gazetom . Ta Agnieszka to ma pozycję w Ekobiznesie w całej Warszawie przynajmniej. No i oczywiście jej zaangażowanie już ma przynieść jakieś efekty. Swoją drogą ona mogłaby wyjechać do Amazonii - tam jest trochę więcej drzew do ochrony:)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Az dziwne ze nie bylo robionych z ukrycia zdjeć w Brukowej :D Taka gwiazda ekologii

ZycieNoBellOn

Albo sesji zdjęciowej ...

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Mowisz ze mogla wyjechac do Amazonii - Nic z tego, miala juz kiedys wyjechac do Australii a nie skorzystała :( A przeciez moglaby tam ratowac rafe koralowa albo lasy eukaliptusowe. No ale niestety w Polsce robi taka kariere ze jest skazana na zycie tutaj :D