Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Organizator / Koordynator slubow jest juz passe, teraz mowi sie Wedding Planner :)

ZycieNoBellOn

A prawnicy już nie rozwiązują spraw, teraz rozwiązują "kejsy". A przynajmniej jakaś pani prawnik, którą słyszałem parę dni temu w którejś telewizji śniadaniowej.

ocenił(a) serial na 6
lukaszo85

Oj ze Sniadaniowej to mozna napisac ksiazke. Kiedys prowadzca prosila wokalistke nei o wystep lecz performens :) Ale Klan takie wyzsze sfery, Ą, Ę same urodzne polonistki, nawet doktor slawistyki w rodzinie i Wedding Planner?? No nieladnie.

ZycieNoBellOn

Jungowska jest wedding planerką, niczym Jennifer Lopez w filmie "Powiedz tak" :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

To może Bolka zacznie podrywać? :D W końcu do Jerzego ją ciągnęło...

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Od kiedy ona w ogóle jest tą łedingplanerką ? Coć tam bredzi o długoletnim doświadczeniu "naszej firmy", a Książę Kurczaków i Wieczna Dziewica to chyba jej pierwsi klienci ... Oj, pachnie tu katastrofą :D

Zresztą tej histeryczce nie powierzyłbym organizacji kinderbalu w przedszkolu, a co dopiero ślubu.

ocenił(a) serial na 10
andre_

Wszyscy się nad tym zastanawiamy, kiedy to taką karierę zrobiła ;)

ZycieNoBellOn

ona jest wedding plenerka urwana z choinki. kto na pol roku przed slubem szuka kosciola i sali? kazdy wie ze wszystko trzeba zarezerwowac i dogadac o wiele wczesniej ..

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

Ale przecież kto powiedział ze oni beda szukac?? Monika napewno znajdzie termin w Rosso :) A kosciol to oczywiscie Wawel, Bolek Kazun da 10 perliczek i zamkna pol Krakwoa z okazji slubu. Na Farmie w Woli Tureckiej tez by bylo dobrze.

ZycieNoBellOn

no ale rosso nie pomiesci wszystkich gosci no i nie ma wystarczajacej liczby toalet :)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Może ta wycinka drzew była pod rozbudowę Rosso? ;)

wujciowariatuncio

ale Miłoszek i Boża twierdzą przecież, że pół roku to bardzo dużo czasu i nie ma sensu jeszcze myśleć o przygotowaniach...

ocenił(a) serial na 3
agi001

Kurczę, ale kto im zrobi zdjęcia i film nakręci? Przecież jedynym artystą w rodzinie jest właśnie Miłoszek;/

ocenił(a) serial na 1
czarownica_kat

Będzie nagrywał z ręki ;)

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

:D Albo przyczepi sobie kamerę na głowie :D

elfijka

a Maciek zagra marsza Mendelsona

ocenił(a) serial na 2
czarownica_kat

Kaśka kiedyś chodziła na jakieś kółko filmowe w szkole, to prawie będzie w sam raz :)
A tak na poważnie to Kazuń senior na takie wydarzenie powinien zatrudnić jakiegoś profesjonalnego, utytułowanego operatora filmowego, a potem wysłać materiał co najmniej do Wedding TV, niech ludzi zżera zazdrość :)

ocenił(a) serial na 1
makagigi

Reżysera od razu! Poleciłabym Kieślowskiego, ale niestety już dawno nie żyje.. To może chociaż Wajda? Polański mógłby być nieco niezręczny... ^^

ocenił(a) serial na 2
anarchistt89

Hahaha!!! "Kazuń. Człowiek (z)drobiu."

makagigi

Niech transmitują na żywo noc poślubną Bożenki i Miłosza

ocenił(a) serial na 3
anarchistt89

No coś Ty, jak wesele, to tylko Smarzowski :) Szczególnie takie wesele :)

ocenił(a) serial na 1
LiLuLa

Ano przecież! :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

A wiecie, że jest taki serial w Polsacie "Ślubna gorączka" (siostra "Trudnych spraw" i "Dlaczego ja")? :D Może niech zrobią coś w tym stylu w klanie ;)

ocenił(a) serial na 2
elfijka

no niech biorą stamtąd reżysera, a potem jeszcze podróż poślubna a la "Pamiętniki z wakacji"

ocenił(a) serial na 6
makagigi

Koniecznie do Lloret de Mar :)

ocenił(a) serial na 2
ZycieNoBellOn

właśnie!

ocenił(a) serial na 1
makagigi

Oby później nie było "trudnych spraw" ;)

ocenił(a) serial na 2
anarchistt89

i sędzi Anny Marii :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Ja widziałam, że jest jeszcze taki "serial" jak "Zdrady"",
a więc tak, najpierw "Ślubna gorączka" czy jak to się zwało, potem "Pamiętniki z wakacji", dalej po-sielankowe "Zdrady" i "Trudne sprawy" (albo najpierw trudne... a potem Zdrady, zależy, czy chcemy o skutkach, czy o przyczynach :) ), "Detektywi" (żeby mieć dowody), "Sędzia Anna Maria Wesołowska" (bo ciężki rozwód), "Dlaczego ja?" ( bo po rozwodzie też bywa ciężko) . Coś by tam pewnie jeszcze wcisnął ;)

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Przed rozwodem jest jeszcze "Ukryta prawda", po rozwodzie"Szpital", a potem to już tylko "Wawa non stop" :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

O tak! absolutnie :) Właśnie pomyślałam o tej "Wawie..." , no to może jeszcze jako podsumowanie "Szkoła życia" ? :):):) nie wiem, czy coś jeszcze pominęłyśmy...W11? chyba już nie ma gdzie wcisnąć....jeszcze było chyba coś takiego jak "Kocham. Enter"....matko, właśnie sobie uświadomiłam, ile tego badziewia naprodukowano. Wstyd.

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

Jeszcze było "Niemożliwe? A Jednak!" czy jakos tak.