Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

a tak naprawdę Grażynka dostała 900 tysięcy.

ocenił(a) serial na 10
andre_

musi jeszcze 100 kawalkow dozbierac i bedzie milionerką! a przepraszam 98 kawałków, bo 2 juz miala na koncie:D

ocenił(a) serial na 1
andre_

I już się sępy zlatują: Jurek już zadysponował cudzą kasą, matka Martyny też niedługo pogoni trolla i zacznie lizać tyłek Grażynie, nawet koniaczkowie zaprosili dawną ubogą krewną i już im jej bieda nie śmierdzi skoro dofinansuje klinikę koniaczka.

ocenił(a) serial na 4
jans21

Dokładnie. Niesmaczne to wszystko. Nawet słodkopie.dząca Elżunia najpierw była "oburzona" pomysłem Jureczka, a potem sama niby to przypadkiem wygadała się o problemach Jacusia. Żenada.

Co oni wszyscy myślą że te 900 tysięcy jest z gumy ?

Morał z tego taki że wygraną nie warto się chwalić.

ocenił(a) serial na 6
andre_

No, jednak Mariusz to prawdziwy przyjaciel. Wiedział o wygranej pierwszy i nie kombinował jak oskubać Grażynkę. Ale jego bardziej chyba sama Grażynka interesuje niż jej kasa :)

ocenił(a) serial na 10
kontur17

no nie wiem, czy nie kombinowal. widziales jak zacieral rece gdy towarzyszl grazynce podczas odbierania nagrody?:D

ocenił(a) serial na 6
dziubasek00

Myślę że po prostu cieszył się że los jest oryginalny i że Grażynka wygrała.

kontur17

Jeszcze dojdzie do tego ze Graqzynka spiknie sie z Mariuszem :)

ocenił(a) serial na 6
jude119

Ja jestem tego pewien, Mariusz od zawsze miał ochotę na Grażynkę, tylko ze względu na Ryśka dawał sobie spokój (kiedyś nawet był wątek że się w niej zakochał). A teraz jak Ryśka nie ma, nic nie stoi na przeszkodzie aby dobrał się do Grażynki :)

ocenił(a) serial na 1
kontur17

Dokładnie tak - poprzez cipkę Grażyny dobierze się do kasy - sprytny członek.

ocenił(a) serial na 2
jans21

od tego goscia moglbym sie nauczyc jak dobrac sie do laleczki874

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

fajna ta laleczka?

ocenił(a) serial na 1
kontur17

Normalnie Rysio odszedł z serialu i w rodzince mamy prawie rewolucję seksualną: Miłosz posuwa Bożenkę w czasie karmienia rybek, Maciek atakuje Martynkę, Grażynka wydziela feromony zwabiające Mariusza tylko patrzeć co zrobi Kasia.

ocenił(a) serial na 6
jans21

Może Maciek w ramach "nauk przedmałżeńskich" potrenuje na Kasi :) (w końcu nie są spokrewnieni)

ocenił(a) serial na 1
kontur17

Z Bożenką też - więc po korkach u Miłosza mogłaby go jeszcze podszkolić - już to widzę jak Kasia woła do Grażynki: "Bożenka z Maćkiem zamknęli się w łazience" i zaraz potem: "Daj śrubowkręt".

ocenił(a) serial na 6
jans21

I pewnie w ramach afrodyzjaku wypiją wcześniej po Bartku :)

ocenił(a) serial na 4
andre_

Patrząc ile się sępów zlatuje, to i 10 milionów byłoby za mało.

andre_

okazuje sie ze milion to w sumie nie tak duzo kasy :-) bo nie da rady obdzielic lubiczow.

ocenił(a) serial na 8
sonnenEW

Ja się dziwię, że Czesia jeszcze nie przyszła po pożyczkę... Może ma więcej oleju w głowie niż Lubiczowie ;D

laleczka874

oj o Czesi cos cicho ostatnio ona wie wogole o tej kasie/ bo chyba nie bylo nic na ten temat

ocenił(a) serial na 8
sonnenEW

A kto miał jej powiedzieć? ;) Grażynka tak cichaczem powiedziała Pawłowi :) Monika chyba też nie wie, bo już dawno pojawiłaby się w odwiedzinach u szwagierki ;D