PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

W dzisiejszym odcinku gach Agnieszki sie jej oswiadczyl, lecz ta zdzira nie jest z tego powodu zadowolona... A ja wiem dlaczego tak sie dzieje. Agnieszka to zwykla dziwka, zadna inna postac w klanie nie miala tyle partnerow do lozka co ona. Lubicze seniorzy zawsze obgaduja inne rodziny, a tymczasem nie widza, ze sami sa alkoholikami a ich corka Agnieszka lubi sie pieprzyc i dlatego zmienia facetow jak rekawiczki. Moze Agnieszka wczesniej sama o tym nie wiedziala i dlatego teraz nie chce sie chajtac. w kazdym badz razie wku...ia mnie to kiedy ona sie wymadrza i udaje taka porzadna kobiete,, kiedy sie ku...wi od kiedy pamietam ten serial. A wszystko to po niej splywa jak po wlosku, nikt inny w serialu tego jej nie powie, nikt tego nie widzi, dzieki czemu Agnieszka dalej moze sie popadac w hipokryzje, nienawidze jej. Powiem wam ze kiedys ja widzialem w arcadii jak pracowalem wtedy na ochronie i gdyby nie to, ze bylem w pracy, to bym jej naplul w twarz. W innym filmie tez ja widzialem to dziwke grala... bo ONA JEST STWORZONA DO TEJ ROLI!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

jako ze duzo ostatnio niepochlebnych glosow to odswiezam ten temat!

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

A widujesz może innych aktorów, np. Kamilę (Michalinę Robakiewicz) ? Masz o niej jakieś informacje?

ocenił(a) serial na 2
trancefan1986

Oczywiscie ze tak. Mam delikatnego swira na jej punkcie i wiem nawet gdzie mieszka. Czasem podjezdzam tam i ja obserwuje a nawet za nia chodze, lecz jak do tej pory troche sie wstydze zagadac, bo nie wiem za bardzo co powiedziec. Ale ogladam ten serial tylko dla niej tak naprawde bo bujam sie w niej juz pare lat.

krzysiekk123

a czy Aga w ''realu''jest równie seksowna jak w klanie?nie no joke...........Olcie tez widujesz?z plasterkiem czy bez?

SzczolekMay

Olcię raz było widać jak się opalała wypięta topless - nawet nieźle wyglądała w samych majtach.