Martynka powróci ;/
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-maciek-bedzie-chcial-odzys kac-martynke,nId,1065137
Chyba zrezygnowali z prowadzenia dalszego wątku Maćka z Mirandą, albo N. Antoszczak zdecydowała się powrócić, więc Mirandę wepchnęli do innego wątku.
Być może trwały pertraktacje z rodzicami dziewczyny bo wątpię by taki był wymóg dramaturgii. Nic konstruktywnego nie wynikło z ich chwilowego rozstania poza tą jedną wizytą w klubie i spotkaniem Mirandy.
Gdyby trwały negocjacje, to po prostu by jej nie pokazywali, postacie znikały już na całe tygodnie. Raczej zwyczajnie się rozmyśliła, jak pisał Elmo.
No właśnie, po co takie nagłe rozstanie i znowu będą razem? Coś się za tym kryje. Poza tym postać Mirandy też została wmieszana w inny wątek. Pytanie, dlaczego?
Zakładasz że mają roszady? ;) Jest taki odcinek South Parku, Cartoon Wars, dwuczęściowy, konkretnie to 3 i 4 odcinek 10 sezonu. Przedstawiono tam ciekawą teorię na temat tworzenia scenariuszy jednego z konkurencyjnych seriali. Idealnie według mnie pasuje do Klanu. Obejrzyj ;)
Chodziło mi o to, że N. Antoszczak postanowiła wrócić i scenarzyści kombinowali, co zrobić z postacią Mirandy. No i wykombinowali. Wepchnęli ją do wątku z Krzysztofem i Julią. Tragedia. No dobrze, obejrzę ;)
Wiem, ale moim zdaniem po prostu scenarzyści Klanu nie kombinują. Po prostu piszą co im do głowy przyjdzie. Tyle ;)
Jeśli tak jest, to to idiotyczne, po co nagle Mirandę wepchać do wątku z Krzysztofem i po co te rozstanie na parę odcinków Martyny i Maćka?
Jejq, mało masz idiotycznych rzeczy w Klanie. Inaczej - mało masz przesłanek na rzecz tezy, że scenarzyści nie kombinują?
Może to i lepiej. Aż strach pomyśleć jak dalej rozwijałaby się jej relacja z Maćkiem i jakie "tabu" tym razem scenarzyści chcieliby przełamać.
A Degeneracja Macka trwa nadal - nie slucha sie juz Grazynki, zada kupienia dla niego piwa, chodzi do podejrzanych klubow (watek z Miranda), ciekawe co jeszcze wymysla :)