Wczoraj, gdy Norbert się z nią zakładał, że za rok o tej samej porze będzie miała nowego faceta, Boża spytała, co zrobi
przegrany. Proponuję. żeby przegrany wyleciał z serialu :D
to niech Bozenka wyleci!! berz Norbiego nie ogladam serialu!!! btw moze jednak Miloszek przeblaga zakonnice Bozene??
Takimi tematami wystawiasz na ciężką próbę moją wytrzymałość, gdyż naprawdę "niechcący" przeczytałam zapowiedzi i aż mi się ciśnie spojler na klawiaturę... ale nie, nie zrobię tego, udowodnię, że mam charakter! :)
Ja właśnie przy okazji dyskusji o Marczyńskim dowiedziałem się ile osób nie czyta spoilerów i jestem zszokowany, że tak wiele, bo zakładałem, że prawie wszyscy czytają.
Ja też prawie nigdy nie czytam, bo inaczej nie mam już ochoty oglądać, ale ostatnio chciałam zerknąć na komentarze i jakoś wzrok mi umknął nie tam, gdzie trzeba ;) I przeczytałam Sam Wiesz Co. Bardzo staram się tym nie podzielić z Elfijką :)
Poczytaj, co Ci szkodzi, to tylko jedna informacja, przecież nie dla tego wątku głównie oglądasz serial. Pod samym tekstem jest - w tym samym poście - stwierdzenie najważniejszych informacji, i tam to jest.
Jesteście wstrętni :P Przeczytałam :P I po prostu załamka, Bożena mnie wykończy psychicznie!
O, dzięki Ci, dobra kobieto :) Bo ja nie czytam tych spoilerów, bo dla mnie opis odcinka klanu jest tak wyczerpujący, że oglądanie tegoż jest już zbędne :)