Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Zrozpaczona Bożenka

ocenił(a) serial na 10

Wczoraj, gdy Norbert się z nią zakładał, że za rok o tej samej porze będzie miała nowego faceta, Boża spytała, co zrobi
przegrany. Proponuję. żeby przegrany wyleciał z serialu :D

elfijka

to niech Bozenka wyleci!! berz Norbiego nie ogladam serialu!!! btw moze jednak Miloszek przeblaga zakonnice Bozene??

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

No właśnie liczę na to, że Bożenka wyleci :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Takimi tematami wystawiasz na ciężką próbę moją wytrzymałość, gdyż naprawdę "niechcący" przeczytałam zapowiedzi i aż mi się ciśnie spojler na klawiaturę... ale nie, nie zrobię tego, udowodnię, że mam charakter! :)

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Ja właśnie przy okazji dyskusji o Marczyńskim dowiedziałem się ile osób nie czyta spoilerów i jestem zszokowany, że tak wiele, bo zakładałem, że prawie wszyscy czytają.

Awdar

Ja czytam, ale po obejrzeniu danego odcinka ;-)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Ja też prawie nigdy nie czytam, bo inaczej nie mam już ochoty oglądać, ale ostatnio chciałam zerknąć na komentarze i jakoś wzrok mi umknął nie tam, gdzie trzeba ;) I przeczytałam Sam Wiesz Co. Bardzo staram się tym nie podzielić z Elfijką :)

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

O Boże, Boże, Bożenko!!! Ale mnie teraz kusisz!!!

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Nie prowokuj mnie, Elfijka!!! :D

No przeczytaj spojler, no przeczytaj..... :P

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Poczytaj, co Ci szkodzi, to tylko jedna informacja, przecież nie dla tego wątku głównie oglądasz serial. Pod samym tekstem jest - w tym samym poście - stwierdzenie najważniejszych informacji, i tam to jest.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Jesteście wstrętni :P Przeczytałam :P I po prostu załamka, Bożena mnie wykończy psychicznie!

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

O, dzięki Ci, dobra kobieto :) Bo ja nie czytam tych spoilerów, bo dla mnie opis odcinka klanu jest tak wyczerpujący, że oglądanie tegoż jest już zbędne :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

To już wiem dlaczego prawie nikt nie komentuje :)