Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Chyba jeszcze do końca nie wydobrzała ,ale Rutke przygruchała:) Cikawe czy będzie coś na rzeczy.
Może jakieś starcia z Herbusiową? A Michał ... pewnie znów będzie miał pod górkę.

Awdar

Już z dwojga złego, lepszy Michał jako mąż, niż Zyta jako żona. Ona to już w ogóle odchył, za szybko obrasta w pióra.

użytkownik usunięty
Camilla3

Zytka to czolowy Czarny Charakter - zdradliwa matka, zona i corka, a do tego wiecznie ma pretensje :)
Choc z drugiej strony... Widzialy galy co braly :)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Zytka wzięła Michała tak z braku laku, bo 30-stka powoli stuka a męża nie ma. Jej podobają się tacy bad boye, którzy tylko zaliczyć chcą, a stateczny Michał to dla niej za mało.

Jak dla mnie Michał jest jednym z bardziej ogarniętych postaci w "Klanie". Zytka powinna go po pośladkach całować, że jeszcze ją chciał po tych wielu zdradach. Tatuś, który za komuny pewnie był sługusem Moskwy jest teraz dla niej nieskazitelnym autorytetem, więc Michał nie ma nawet szans bo chyba nawet w woju nie był.

Trochę mnie tylko dziwi, że Michał zgodził się na tą pracę z Rutką, no ale to już jest udowodnione naukowo, że faceci częściej wybaczają żonom zdrady, niż na odwrót.

ocenił(a) serial na 10
lach

Tylko ten jej charakter...Teraz były niezłe odzywki, niebawem orzejdzie do rękoczynów Zyta vs Michał albo Zyta na Michała :P

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

miało byc "dojdzie"

xd

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Wyszła za niego, bo nikt inny jej nie chciał, a ona chciała mieć dziecko. A potem, gdy nie mogła zajść w ciążę z Michałem, poleciała do Rutki. Chciała się rozwieść i zacząć nowe życie ze swoim szefuniem, ale on nie był taki entuzjastyczny :D

ocenił(a) serial na 10
elfijka

A jak ona przeżywała ze nie może zajść :P Nawet wykrzyczała Michałowi, ze jej narzady wytwarzaja jakiś sluz: "Moj organizm się przed Tobą broni!" xd

Sisi_188

Ale teraz biedny Stefanek obchodzi ją często jak zeszło roczny śnieg:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

A tak je pragnęła, ale nie, ważniejszy Rutka, prawnik :P Kolejna "Cudna" Zyta, ktoregos dnia Agnieszke przescignie :)

Sisi_188

Najgłupsze było to , że jej zdrady i romans tak łatwo uszedł jej płazem i nikt tam już tym nie pamięta. To sobie dziewucha jeszcze użyje:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Hoho :) Do czasu mam nadzieje :) Wtedy będzie się działo ::)

Sisi_188

Ten Michał wszytko to znosi , jedyne co zrobił to seks pod prysznicem z Julią:) Mógł się bardziej postarać :) Ale może jej kiedyś powie , że ten jeden raz wynagrodził mu wszystkie z Zytą.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Właśnie, Stefanek jej w ogóle nie obchodzi. A ostatnio biedaczek miał krzywo czapkę założoną i mu ucho wystawało.

elfijka

Haha , ale przy tym jest chyba jednym z najsympatyczniejszych dzieciaków w klanie . Może dlatego , że jeszcze nie mów.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Uwielbiam jego mimikę :) Urocza :)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Uwielbiam jego mimikę :) Urocza :)

wiatriwoda

zytka wielka intelektualistka "kierunki to nastudiach sa". taka madrala a umowy przeczytac nie umiala a caly czas dogryza michalowi. a jak ktos jest nieniteligentny to zadne studia tego nie zmienia

wujciowariatuncio

Zyta jest żałosna. Jej miny i zachowanie przypominają mi rozkapryszoną i wyniosłą księżniczkę.
Michał ma przechlapane, że się z nią ożenił.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Zawsze może się rozwieść:) Chyba,że zacznie się watek przemocy domowej i pewnie dlatego jeszcze są razem..

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Temat o przemocy w rodzinie jest za bardzo mainstreamowy. Reżyserzy Klanu to hipsterzy. Albo jarają się technologią sprzed dekady jakby wykradli ją wojsku (vide pendrive) albo przecierają szlaki takie jak transseksualizm :D.

ocenił(a) serial na 10
lach

Zytę trzeba trzasnąć laptopem!

elfijka

Szkoda laptopa ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

No tak, ale jednak przydałoby się ją czymś trzasnąć :D

elfijka

Łyżką koparki ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Tak! I od razu będzie mógł ją zakopać :D

elfijka

Byłby z Zytą święty spokój ;)

ocenił(a) serial na 10
lach

no tak, zapomniałam, że reżyserzy Klanu są tak oldschoolowi :) Niemniej wciąż liczę, że wymyslą coś ciekawego :)