PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

naprawdę żenujący........................................................................ ......

ocenił(a) serial na 1
un_soleil

To nie jest żaden "aktor" tylko kawał drewna wzięty z tak zwanego "ustawionego castingu" - jak znam nasz pseudo show-bizness to pewno jakiś pomiot krewnych i znajomych królika.

ocenił(a) serial na 2
un_soleil

To jest takie beztalencie ze ja pie...le. Gdy go widze na ekranie to chocbym wygral milion w totka to mi humor spieprzy. :(

ocenił(a) serial na 4
krzysiekk123

tez go nie cierpie.. do tego ta morda w wredne zachowanie/teksty.. wiem ze to tylko dialogi które mu ktos napisał ale chyba bym mu przyjebał jakbym spotkał:)

ocenił(a) serial na 2
pimpelson

No ja to bym kopa mu dal tak jak kiedys Mroczkowi.

pimpelson

a niby jakie on ma wredne teksty?a ty byś był słodki jak landryna jakbyś miał stracić nerke, twój oczym romansil by z nastolatką, a matka uciekła od ciebie i nie dawala znaku nawet jakbys lezal w szpitalu?!moim zdaniem dialogi ma dobrze dobrane, jest chamski i opryskliwy, bo zycie go nie pieści heh!inna sprawa, ze ten "aktor" faktycznie jest drażniący

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Dobry i zdolny młody aktor wycisnął by z tej roli cały dramatyzm sytuacji życiowej bohatera, ale jak gra taki kawał drewna - to co się nas czepiasz, skoro wiesz, że mamy rację?

ocenił(a) serial na 4
jans21

no jakioe teksty? matka olała spir.. gdzies niewiadomo gdzie i z kim, stary pogodzi ł sie i zakochał na nowo a burak ma problem wielki, bo może sam by chciał mpoidupczyc? nie wiem, ale jka dla mnie to dymi do tej laski z teleranka o nic, i tyle w temacie.
a mam pytanie do krzycha 123, poważnie nakopałeś mroczkom?? :D

ocenił(a) serial na 8
pimpelson

Pimpelson, Krzysiu chciałby ;D

jans21

czytaj ze zrozumieniem mowie, ze teksty ma dobre, tylko, ze aktor slaby i w jego ustach brzmia słabo!poza tym jakbyś sie czuł jakby twoja matka zaginela, a twój ojciec po miesiącu już dupcił nowego lachona w twoim wieku!tez bys chcial se podupic laske tatusia czy mimo wszystko miałbyś żal do ojca, że tak szybko zapomnial o matce!żal, ze ci sie wszystko z seksem kojarzy!to klan człowieku

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Też czytaj ze zrozumieniem - wyraźnie napisałem, że aktor słaby ( o ile ten kawał drewna można nazwać aktorem ) i że ta rola dawała jakieś możliwości - reszty postu nie skomentuje bo jest zwyczajnie bez sensu.