Ojdzis sie dzialo w klanie: Macius kontra dresy,bohater norbert i proces Ryśka
Był happy end - zjedli Delicje od Wedla i było miło. Product placement w tym serialu to jakiś koszmar...
Rysiek i Maciek jak sa razem w odcinku zwiększaja oglądalnosc o jakies 200%. Szkoda ze tych delicji jescze nie popili danacolem
Nooo dzisiaj to był jeden z najciekawszych odcinków od czasu akcji w burdelu. Niestety aktorstwo żon alfonsów, sędziów i ochroniarzy w kręgielni jest tragiczne, no ale przynajmniej niezła komedia była :)
"proces Ryśka"
I od razu staje mi przed oczami Sędzia Anna Maria Wesołowska XD
kazdy odcinek tego serialu to delicje. no moze bez przesady bo serial tylko dobry
No, nie był najgorszy, ale są to i tak Wesołowska, podobne emocje u świadków. A delicji dawno nie widziałam :>
.
Bez jaj te delicje to jakiś żal do potęgi, no skoro tak trudno postarać się o jakieś inne ciastka żeby nie było monotonnie to przynajmniej by mogli smak zmienić a nie cały czas ten pomarańczowy, możliwe nawet że cały czas wykorzystują ten sam egzemplarz to chore!!!!
na sali rozpraw było nudno i sztucznie a akcja w kręgielni też jakaś nienaturalna, przecież ludzie się tak nie zachowują, a Maciek to nie wiem, przecież oni go tylko lekko popchnęli a Norbert już musiał stanąć w obronie i starszego brata udawać jakby nie mógł powiedzieć że to jego kumpel; no ale mimo tych wszystkich głupich scen podobało mi się!!!
acha i co mnie jeszcze zastanawia, o ile dobrze pamiętam w klanie Delicje używane są jako nagroda, Olka powiedziała coś takiego: " a teraz nagroda" tylko ciekawe za co? tresują ich jak psy
Bo był konkurs w grze w kręgle Dziewczyny kontra chłopaki, dlatego Kasia (która najlepiej zagrała) jadła jako pierwsza).