PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

ale AKCJA!

ocenił(a) serial na 6

Ojdzis sie dzialo w klanie: Macius kontra dresy,bohater norbert i proces Ryśka

użytkownik usunięty
ewa19933

serial postawil na akcje i to mu wychodzi jednoczesnie na dobre.... i na złe

ocenił(a) serial na 3
ewa19933

Był happy end - zjedli Delicje od Wedla i było miło. Product placement w tym serialu to jakiś koszmar...

ocenił(a) serial na 6
ewa19933

Rysiek i Maciek jak sa razem w odcinku zwiększaja oglądalnosc o jakies 200%. Szkoda ze tych delicji jescze nie popili danacolem

ocenił(a) serial na 2
ewa19933

Nooo dzisiaj to był jeden z najciekawszych odcinków od czasu akcji w burdelu. Niestety aktorstwo żon alfonsów, sędziów i ochroniarzy w kręgielni jest tragiczne, no ale przynajmniej niezła komedia była :)

ocenił(a) serial na 3
ewa19933

"proces Ryśka"

I od razu staje mi przed oczami Sędzia Anna Maria Wesołowska XD

ocenił(a) serial na 3
Kandara

Ps. do tego mały triumfalny powrót delicji xD

użytkownik usunięty
Kandara

kazdy odcinek tego serialu to delicje. no moze bez przesady bo serial tylko dobry

ocenił(a) serial na 3

No, nie był najgorszy, ale są to i tak Wesołowska, podobne emocje u świadków. A delicji dawno nie widziałam :>
.

ocenił(a) serial na 3
Kandara

Sąd* zjadło d...

ocenił(a) serial na 3
Kandara

"Sprzeciw! To pytanie nie ma związku ze sprawą!" XD

ocenił(a) serial na 2
ewa19933

Bez jaj te delicje to jakiś żal do potęgi, no skoro tak trudno postarać się o jakieś inne ciastka żeby nie było monotonnie to przynajmniej by mogli smak zmienić a nie cały czas ten pomarańczowy, możliwe nawet że cały czas wykorzystują ten sam egzemplarz to chore!!!!
na sali rozpraw było nudno i sztucznie a akcja w kręgielni też jakaś nienaturalna, przecież ludzie się tak nie zachowują, a Maciek to nie wiem, przecież oni go tylko lekko popchnęli a Norbert już musiał stanąć w obronie i starszego brata udawać jakby nie mógł powiedzieć że to jego kumpel; no ale mimo tych wszystkich głupich scen podobało mi się!!!

ocenił(a) serial na 2
dominika_sliwinska

acha i co mnie jeszcze zastanawia, o ile dobrze pamiętam w klanie Delicje używane są jako nagroda, Olka powiedziała coś takiego: " a teraz nagroda" tylko ciekawe za co? tresują ich jak psy

ocenił(a) serial na 3
dominika_sliwinska

Bo był konkurs w grze w kręgle Dziewczyny kontra chłopaki, dlatego Kasia (która najlepiej zagrała) jadła jako pierwsza).

ocenił(a) serial na 6
Awdar

co za spostrzegawczość xd ja tak wnikliwie nie ogladam xd