jak to sam przyznał w dzisiejszym odcinku przed Stasieńką. wyobraziłam go sobie jak Jacka Torrance'a z Lśnienia który dostaje obłedu. ;o dostał jakiejś obsesji na punkcie pana Wiesława. jak myślicie, jak potoczy się ten wątek do końca sezonu obecnego? :D
Ja myślę, że Jeremiaszek wyląduje tam, gdzie Norbert. Wyjdą mu bokiem ciastka z cukierni Orzeszko.
Norbi zapewne już od dawna prenumeruje Twoją Moc, jest nawet dilerem tego magazynu na Warszawę zachodnią. W kręgu działania prenumeraty takie obszary jak Sadyba, El Med, Rosso i cukiernie Orzeszko ofcoz....
"Ja myślę, że Jeremiaszek wyląduje tam, gdzie Norbert"
Czyli gdzie? Na stypendium w Portugalii? :D:D:D
Jeśli obaj trafią do psychiatryka to przynajmniej Norbi będzie miał towarzystwo :D
P.S. Zawsze mogą trafić do portugalskiego psychiatryka :D
Trafią raczej do polskiego, Jeremiaszek nie ma aż tyle silnej woli, nie wydoli psychicznie XD
Stasia będzie mu przysyłać pielmeny, żeby go wesprzeć w tych ciężkich chwilach :C
Pewnego dnia Jeremiasz nie podzieli się pielmenem z Norbim i wybuchnie bójka :D:D
Jeremiasz z Norbim stworzą duet psycho-mścicieli. Zjednoczą siły, żeby wyeliminować lalusiów i bawidamków - Orzeszkę i kuratorka. A później trafią do psychiatryka w Portugalii, bo tam cieplej. To będzie ich chytry plan.
Ach, Jerzy z siekiera, do dzis dostaje spazmow, gdy widze te akcje w jego wykonaniu na Youtube :)
fajnie by bylo jakby Staska go rzucila dla tego kazacha wieslawa. swoja droga pojechali razem na wycieczke, moze do czego dojdzie.. jeremiaszek jest taki wnerwiajacy i strasznie truje dupe stasience ze moglaby go wyrolowac