Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

cieszę się że Grażyna i Arkadiusz są razem, bardzo ich lubię. A to wyznanie Arkadiusza też bym tak chciała żeby do mnie mój facet przyszedł do pracy i mi coś podobnego powiedział co Arkadiusz Grażynie.

ocenił(a) serial na 6
kinomanka_13

A ja się nie cieszę, skoro Grażynka i Arkadiusz są razem, to teraz chciałbym, żeby ograniczyli ten wątek, a najlepiej w ogóle ich nie pokazywali. Ponieważ to nie możliwe, proponuję, żeby Arkadiusz okazał się damskim bokserem, albo że chciał znowu wykorzystać Grażynkę.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

W spoilerach jest podane na czym zasadzą się ich kłopoty, możecie sprawdzić ;)

elmoo_filmweb

co się czepiasz mi się ten wątek podoba, podobał mi się też wątek Bogny i Leszka i szkoda że ich nie ma, bo gdyby byli to by mnie sam wątek Grażyny interesował, a do Arkadiusza nic nie mam fajny, sympatyczny chłop z Maćkiem ma fajny kontakt. Chciałabym żeby Bogna i Leszek wrócili bo lubię te postacie a bardziej Bognę bo jest fajna, pogodna zaraz po Grażynce i mogli by Surmaczową dużo pokazywać bo to moja ulubiona postać zaraz po Grażynie, Arkadiuszu, Bognie, Leszku, Monice i Felim.

kinomanka_13

Też się nie cieszę i oby to krótko trwało , to dla mnie najgorsza postać męska ever w klanie , niszczy go od środka , w każdym calu , a po za tym ciągnie za sobą Grażę , ich sceny są drętwe i sztuczne , do tego dochodzi Maciek , wszystko tu dla mnie nie pasuje.

wiatriwoda

sam jesteś sztuczny. A jeżeli tak jest to wszystko przez Maćka.

kinomanka_13

Ja do Ciebie nic nie mam , więc nie wiem czemu do mnie coś masz . Chyba ci się myli fikcja z rzeczywistością.

wiatriwoda

a żebyś wiedział że mi się myli, i nigdy tego nie zrozumiem jedynie komedie rozumiem bo wiem że w komediach nie jest nic prawdziwe tylko do śmiechu. I nie tylko ja tak mam jest jeszcze kilka osób które tak mają. I ja do ciebie też nic nie mam.

wiatriwoda

a żebyś wiedział że mi się myli, i nigdy tego nie zrozumiem jedynie komedie rozumiem bo wiem że w komediach nie jest nic prawdziwe tylko do śmiechu. I nie tylko ja tak mam jest jeszcze kilka osób które tak mają. I ja do ciebie też nic nie mam.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Dla mnie Wiatriwoda wcale nie jest sztuczny. Poza tym jeśli zarzucasz komuś, że jest taki a taki to oznacza ,że masz coś do niego. Nie psujmy tej przyjaznej atmosfery wśród fanów Filmwebu. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Dokładnie. Arkadiusz to najgorsza postać jaka kiedykolwiek była, ta jego mowa wkurza mnie strasznie. Nie pasuje do Klanu zupełnie, a tym bardziej do Grażynki.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Sceny rzeczywiście drętwe, Grażynka dużo lepiej wypadała przy Ryśku.

elmoo_filmweb

a ja sie ciesze ze Grazynka oprocz Ryska ma innego fagasa :) bo zawsze bylo tylko Rysku to, Rysku tamto. a biedny Rysiek w grobie sie przewraca, kiedy starzec Arek wyrywa jego Graze:D

ale przyznam, ze szczyt surrealizmu Arkadiusz osiagnal zabierajac Macka do knajpy, to byla jakas mega bzdura

wujciowariatuncio

Ja też się cieszę, ze Grażynka ma Arkadiusza.
Jest się z czego pośmiać.

Vanessa100

no i Arkadiusze jest taki namietny! :D

Vanessa100

ja też się cieszę że Grażyna ma Arkadiusza, to jest super facet. Woogle lubię Grażynkę bo jest fajna tylko mogła lepiej Maćka wychować że teraz w psychiatryku siedzi.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

To nie jest kwestia wychowania, Maciek jest chory, więc Grażyna raczej nie ma wpływu na niego.

ocenił(a) serial na 3
elisakate

Nieprawda, ludzie zawsze są mixem wychowania i genów. Są tysiące ludzi z tą przypadłością, którzy nie są socjopatami. Żeby daleko nie szukać - choćby aktorka grająca Martynkę robi świetne wrażenie.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Racja, ale wydaje mi się, że Maciek mimo wszystko nie jest w stanie zrozumieć pewnych rzeczy. Ma bardzo trudny charakter, jest roszczeniowy, wszystko musi być zawsze jak on chce. Nie nazwałabym go socjopatą, choć nie zazdroszczę Grażynie trudu wychowywania go, bo i święty straciłby cierpliwość przy Maćku. A Martyna jest chyba w mniej zaawansowanym stadium choroby niż Maciek. Tak sądzę, ale to tylko moja opinia amatorki w tym temacie, więc oczywiście mogę się mylić. Nawiązując natomiast do Arkadiusza, to Grażyna powinna go brać i nie kaprysić, bo facet jest odważny. Akceptuje Maćka bez zastrzeżeń.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Awdar, zgadzam się z Tobą! :)

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

To prawda. Lubię Olbrychskiego i uważam, że jest wielkim aktorem, ale jako adorator Grażynki jest wręcz komiczny. Za każdym razem, gdy widzę go na ekranie, nie mogę wyjść ze zdumienia jak taki aktor mógł zgodzić się a udział w Klanie...

elisakate

ja też go bardzo lubię i jestem zawiedziona że naród wybrzydza jego udział w klanie, bo on musi z czegoś żyć jak moja koleżanka powiedziała. Lubię go bo go lubię i mój ś.p dziadek go widział.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Ogólnie ta ich błazenada jest w miarę śmieszna, ale na dalszą mete robi się to coraz budniejsze i nie do wytrzymania.... :)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

nudniejsze *

ocenił(a) serial na 1
kinomanka_13

Związek z Arkadiuszem to bardzo obrzydliwy i przerysowany wątek. Olbrychski stał się stary, pomarszczony, obślniniony i pokurczony. W ogóle taki fircyk z tego Arkadiusza. Widzieliście jakie on ma znajome? W odcinku, w którym zabrał porzuconego Maćka na piwo dosiadła się do nick koleżanka "Arka" prostytutka.

Zresztą w ogóle on nie jest porządnym facetem. Tak się zarzekał, że kocha Grażynę a zdradził ją z byłą żoną. Rozumiem, że to ciężka sytuacja, ale przecież można było wymyśleć jakieś inne rozwiązanie. Teraz jak piesek z podkulonym ogonem do niej wrócił. Rysio był zdecydowanie lepszy.

ocenił(a) serial na 1
kinomanka_13

To, że Olbrychski świetnie zagrał Kmicica, Gerwazego czy w "Salt" a w Klanie spieprzył rolę to największy dowód, że w tym serialu nie da się dobrze grać. Tak przynudza tam jak Stockinger.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Zastanawiam się czy ze względu na nick, drogi użytkowniku , będziesz wygłaszał wyłącznie krytyczne opinie, czy kiedyś trafi się pozytywna opinia? :) Witamy na forum:)

ocenił(a) serial na 1
Sisi_188

Być może, ale skupiam się bardziej na krytyce.