Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

nastepny kochanek Agnieszki do odstrzalu? na co jest chory?

wujciowariatuncio

Ciągłe ględzenie Agnieszki o drzewach odbiło się to na jego zdrowiu fizycznym :D

ocenił(a) serial na 4
wujciowariatuncio

Nerka. Pewnie Agnieszka odda mu swoją ;)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Najlepsze jest to, że widać, że coś mu jest (już wiem co, dzięki opisom odcinków na VOD ><), a Agnieszka dalej o sobie przynudza zamiast wezwać pogotowie (krew w moczu to zawsze jest poważna sprawa, a przecież Agniesia tak wszystko wie najlepiej, a jednak to bagatelizuje), ale jak Feli zjada wyniki badań, to Moni od razu wzywa do niego ambulans. Chyba im się sceny pomyliły ^^

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Ojtam, ojtam - gdyby Janusz był jakimś drzewem czy choćby krzaczkiem to co innego ;)

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Odpowiedź znajdziesz w spojlerach :D

Jak nic będzie łoże śmierci, oświadczyny i ślub po cudownym ozdrowieniu, bo Aga ostatnio wyjechała z miłosnym wyznaniem do Januszka, więc szykuje się grubsza faza. No i pewnie rodzeństwo dla Zosi.

Tak czy inaczej z tej choroby Januszka Aga na pewno będzie miała jakieś korzyści, bo ona ze wszystkiego czerpie profity.

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Oj, nie wiem, nie wiem. On nie wygląda na jej wielką miłość. Przecież nawet temu z Australii nie udało się jej zaobrączkować, a facet mial zgodę całego "Klanu".