Bo nie powiedziano. Było tylko info o wypadku z jedną ofiarą śmiertelną, co dawało sugestię, że idzie o Andrzejka. Czy zginął, czy raczej wyreżyserował własną śmierć a jak ma zamiar spędzić emeryturę na Florydzie (albo raczej we Włoszech/Hiszpanii, bo w Schengen nie musi mieć dokumentów, by opuscić nasz kraj) żyjąc z forsy Leszka i własnej ze sprzedaż gabinetu, to pozostawiono domyślności widzów. Mam nadzieję, że wątek będzie kontynuowany.
ja też tak myślę bo lubię Leszka bo gra go Artur Dziurman którego bardzo lubię,Marczyńskiego też lubię bo gra go Wojtek Wysocki (miałam z nim nie dawno przyjemność i mam od niego autograf). A po za nich to lubię też Bognę dobrze że Leszek i Bogna wrócili, trochę lubię też Arkadiusza szkoda że mu z Grażynką nie wyszło.
byłam w sierpniu w Lubomierzu ze znajomymi na festiwalu filmów komediowych mam od niego autograf i zdjęcie z nim. Nie tylko jego spotkałam, ja ci powiem że pół dnia musiałam czekać na autograf od Pana Wojtka bo był zajęty bo brał on i pozostali udział w konkursie.
no fajny był w miodowych latach, każdego aktora uwielbiam za jakąś rolę komediową. Uwielbiam komedie.
choćby po różnorodności widać czy dobry jest aktor , niektórzy zawsze grają tak samo - pewnie siebie z resztą.