kazdy dodaje po jednym lub kilka wyrazów. Ja zacznę....
Do......
domu....
Rysia....
Wpadł do kanciapy Ryśków sam Waszka G ze swoją maczetą, którą zaczął
wywijać. Maciek (wciąż lecąc nad stołem) krzyknął: jestem Hardcorem i...
...Wielkim Stworem! Eooooooo Elo Elo Elo Eeeeeeeee..... dobra starczy (dokończył cicho). Rysiek wywijał maczetą.... i wywijał.... i wywijał... nagle przstał i powiedział dumnie: dobra starczy. jestem szczęśliwy. wywijanie maczetą to mój najlepszy rytuał. wersja amerykańska: - Czy chcesz poznać rytuały Ryśka [zdjęcie]? Koniecznie obejrzyj następny odcinek egzotycznego seriału z Polskosłowacji pt. Klan. Wersja Polska - dzieci bawią się w pokoju. Pełnoletni Maciuś już nie cieszy się jak dawniej. Tęsknym wzrokiem patrzy na...
jak Bożenka puszcza się z Kamilką a nie nim! Jest smutny bo Grażyna też nie chcę dać mu dupy. Postanawia zapytaĆ Stasię czy może ona jest chętna na małe co nie co? Jeremiasz już nie jest jary jak kiedyś. Maciek siedzi w kuchnii i ogląda Palyboya aż nagle wchodzi Rysiek...
...ze swoją maczetą. Cóż, wywijał, wywijał że skosił kwiatki cioci Stasi, która przyniosła je dla Grażynki. I w tym momencie cicia Stasia...
Zasłabła i Rysiek poszedł zaprowadzić ją do pokoju, aby się położyła. Wracając do domu Rysiek stracił przytomność, Kiedy ją odzyskał zobaczył, że jest w uwięziony jakiejś łazience. Rozgląda się i nagle zauważa telewizor, a tam jakiś głos mówi do niego: "Witaj Ryszardzie, chcę żebyć zagrał w grę. Na twoich dłoniach jest substancja chemiczna, aby się jej pozbyć musisz UMYć RąCZKI w przeciwnym wypadku za 5 mimut umrzesz!!!!!!. Rysio myje rączki, ale substancja nie chce złazić. Zostało mu jeszcze pół minuty. Wtedy...
w masce jakiegoś zwierzęcia wpada Maciuś upojony piwem "Bartek" i przynosi Ryśkowi pastę BHP która neutralizuję substancję na jego rękach. Uwolniony i zadowolony Ryszard i najebany Maciuś....
o nazwie...Bartek. dlatego zakazana, bo nazwa zajęta przez piwo. ale sprytny Macius ma doświadczenie w zdobywaniu niszowych zestawów o nazwie "Bartek". Ma już nawet nową linię ołówków i dwie gumki taka i taka. Producentem tych wyrobów jest sam...
...Tadeusz Rydzyk, dlatego ten asortyment jest nazywany "Niebiański Asortyment". Maciuś rasowy katolik z krwi i kości i czapki z mocheru nie mógł nie pomóc swojemu idolowi z kościoła kupując jego wyroby. Następnie...
...Ojciec Tadeusz Rydzyk, zwany mrocznym imperatorem, dowódcą moherów sprzymierzonych z masonami i kapelanem PIS'u. Potężne misktury powodują...
Dobra, dalej ta wersja:
...Tadeusz Rydzyk, dlatego ten asortyment jest nazywany "Niebiański Asortyment". Maciuś rasowy katolik z krwi i kości i czapki z mocheru nie mógł nie pomóc swojemu idolowi z kościoła kupując jego wyroby. Następnie...
...uznał, że wcale nie są tak dobre, jak sugerowały to reklamy na kanale TRWAM! Maciuś z gniewem w swym sercu...
...udał się do telewizji by porozpieprzać wszystkie dekoracje. Na końcu zwinął woźnemu marynarkę i poprawil kołnierz. operator bił brawa. maciuś zaczął też na swój sposób, co poprzedniego trochę ścięło. do telewizji wpada rydzyk i widzi, że maciuś narobił mu bałaganu...
...ale maciuś ma potężne kontrargumenty! Mówi, że jest pełnoletni, i że dobrze mu idzie gra na flecie prostym, a także mówi, że Rydzyk to...
nagle do pokoju wchodzi ciemnoskóry brat a ojciec rydzyk zajajcył swoim sławnym już tekstem "o jeszcze murzyn.boże gdzieś ty się nie mył?" Wtedy w obronie ciemnoskórego stanął maciuś wypalając z kałasza (maciuś wiedział, że rydzyk nie znosi także rosjan) więc to było dla rydzyka największe upokorzenie i musiał z podkulonym ogonem wrócić do Torunia. Wtedy Maciuś powiedział do ciemnoskórego brata "hej men czek dis ałt" i zaczął wykonywać breakdance'a. Potem...
...murzyn zakochał się w Maciusiu i chciał z nim robić "bongo łongo" a Maciuś myślał, że ma nowego kolegę do grania w łapki. na szczęście poczciwy rysiu przybył na czas by ratować swego Syna od rąk nieumytego człowieka. Szybko pobiegł w stronę Maciusia wyrwał go... odsunął go od murzyna i powędrowali w stronę zachodzącego słońca. tymczasem grażynka...
który w niezrozumiałym dla niej języku błagał ją o rękę maciusia. "aj łona lof majki majci maszusz maczusz". grażynka się wkurzyła i trzasnęła go patelnią. wziela go za nogi i zaczeła toczyć po podłodze aż do...
Maciuś odpowiedział. "Wybacz ale musiałem na Filmweb zamieszać jednego/jedną idiotę/idiotkę z błotem. Ale że niestety idiota/idiotka, pomyślał/a że naprawdę zmieszam go/ją z błotem, więc złapał/załapała mnie i wrzucił/wrzuciła do błota, krzycząc że "Pierwsza miłość" jest lepsza od "Rancza" i gadał/a że prowadzi apokaliptyczną wojnę z fanami "Rancza" ponieważ uważał/a się za jedyną mądrą istotę w Polsce, przy czym gadał/a do siebie i gratulował/a jak by był/a inną osobą. Nagle zadzwonił telefon i Grażynka poszła go odebrać.
Głupi tom co buduje dom, mówi przez słuchawkę do Grażynki:
-Dobry wieczór, tu Przewodniczący i dyrektor Hrawrdu Głupi Tom Co Buduje Dom, chciałem panią poinformować, że Maciuś zakwalifikował się do naszej uczelni, chleliśmy na jego miejsce jakiegoś/jakoś idiotę/idiotkę z Filmweb ale opamiętaliśmy się kiedy, ten/ta idiotka powiedziała że książka przygodowa Henryka Sienkiewicza "W pustyni i w puszczy" myli się w kwestii włosów fikcyjnej postaci Nel, mimo iż wszytko co tam się znajduję jest wymysłem autora od początku do końca. Poza tym nie mogliśmy ocenić jego/jej wieku, gdyż w podaniu podał/a wiek 9, 11, 26, 68 lat więc prawdopodobnie wydaje się jemu/jej ze jest "Wielkim Przedwiecznym". Jednak ostatecznym, gwoździem do trumny tego/tej kretyna/ki, były dołączane załączniki, z pochwałami napisaną oczywiście przez tego/tą młota/młocicę, uznaliśmy że powinna/powinien więcej czasu spędzać z rówieśnika mi, by jej/jego mózg prawidłowo się rozwiną.
W każdym razie chciałbym pogratulować, dostania się na Harward Maciusia, i przekazać nadzieję że nie wszystkie polskie, dzieci nie mają tak wypranych mózgów przez kreskówki typu Tutenstein, jak ten/ta kretyn/kretyna z jakże ciekawej strony Filmweb, która z kolei jest zaśmiecana przez posty takich kosmitów z innej rzeczywistości.
Zjadłem literę, chodziło mi o Harvard. Dzięki za zauważenie tego błędu. Ale raczej już mi się go nie uda poprawić w tym poście
Niestety, gdy Maciuś, zakatował Toma patelnią, patelnia krzyknęła.
-Ej zostaw tego normalnego człowieka, ty i tak musisz wyrównać rachunki z tym obojnakiem z Filweb, który/a zmieszał/a cię dosłownie z błotem, tego chłopaka, zostaw w spokoju. To ten idiota/ka, jest winna twojemu ubrudzeniu się, wiec wykorzystaj mnie do walki z tym kosmitą i z innej galaktyki, lub wszechświata.
Maciuś przeprosił Toma, i wyruszył by wykonać wendetę, a kosmicie z innej galaktyki lub wszechświata.
napisałem juz ze go zabił i nie mógł zmartwychwstac a ty na nic lepszego cie nie stac buntujesz przeciwko mnie normalnych ludzi
zniszczyłes tematna tej stronie jest scenariusz a ty przyznaj sie jak na mnie wyzywałes
JA BUNTUJĘ PRZECIW TOBIE NORMALNYCH LUDZI????????????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam sobie buntujesz przeciwko sobie normalnych ludzi.
Dlatego że jak czytam twoje posty to mi się humor poprawia. Ani mru mru, Kabaret Moralnego Niepokoju, Krzysztof Piasecki, Cezary Pazura, Formacja Chatle, Jeff Dunham i Latający Cyrk Montego Pythona, razem, wzięte nie są takie śmieszne jak ty.