kazdy dodaje po jednym lub kilka wyrazów. Ja zacznę....
Do......
domu....
Rysia....
"Każdy mój dzień, musi się składać z jakichś takich GÓWIEN", po czym rzucił
krótko... Czego drzesz gębę sfiksowana nimfomanko. Narobiłaś dzieci z
różnymi ogonami, to teraz siedź i pierz ich gacie a nie się szlajasz po
mieście i ludzi wku...iasz. Usłyszawszy to Beata...
z krzykiem pobiegła do Grażynki żeby się wypłakać. Grażynka spytała się Beaty, która jest w kolejce do...
...Beatyfikacji. Beata wściekła powiedziała, że proces jej wyświęcenia
został przeniesiony na rok 2066. Teraz walczy o zmianę nazwy ulicy Wspólnej
na Borecką. Dodatkowo wygrała rywalizację z Edytą Górniak i będzie
prowadziła...
28 edycje programu "Jak oni śpiewają". Ściągnęła nawet ekipę do programu razem z Krzysztofem Ibiszem zapowiadając że to będzie coś wielkiego. Kiedy to mówiła przyszła ciocia Stasia i oznajmiła że pobrudził jej się...
...beret i nie wie w czym pójdzie do koscióóóółka. Tak się jednak
szczęśliwie złożyło, że przyszła siostra Dorota, która bez wahania
pożyczyła jej chomonto ze swojej głowy. Stasia poczuła się jak Matka
Stanisława, doceniona, i... żądna władzy. W te pędy pofrunęła do kościoła
gdzie...
doszło do jej spotkania z Ojcem Mateuszem. Kiedy go zobaczyła, z wrażenia aż krzyknęła: "Olla Boga, toż to..."
...Matełuszek, choć syneczku do Cioci Stasieńki. A ja myślała, że cię wilki
powali i zjedli. Speszony Ojciec Mateusz uciekł do zakrystii i skół się jak
bóbr winem mszalnym.
Tym czasem w domu Lubiczów...
rozpoczęła się zacięta dyskusja pomiędzy Agnieszką, Olą i Doktorem Lubiczem. Córki sprzeczały się z ojcem o to kto ma większe...
...szanse w konkursie na miss mokrego podkoszulka oczywiście. Agnieszka po
cudownym odnalezieniu stanika, poczuła się tak pewna siebie, że postawiła u
bukmachera 20 złotych na swoją wygraną. Ola natomiast postanowiła ostro
wziąć się za ćwiczenia z dojarką elektryczną, czemu stanowczo sprzeciwiał
się doktor Lubicz. Największym rywalem dziewcząt była jednak...
...za młodu żeby dorobić wciągała cyckami statki do portu podczas sztormu.
I od tej pory z przyzwyczajenia, pomaga czasem przy holowaniu tramwajów.
W konkursie miały również wystartować Marta i Gosia Mostowiak, ale czarnym
koniem bukmacherów była Natalka, była miłość ojca Mateusza, o nic
niemówiącym pseudonimie Arapacho. Konkursem, żyło całe miasto, wybierali
się tam...
wszyscy z Sadyby oprócz cioci Stasi, która postanowiła poszukać gdzie tez mogła zgubić swój beret. Chodziła dookoła kościoła i pod ławkami w kościele ale nigdzie go nie było. No i z musu przyszła na konkurs, a tam...
...ze względu na domniemanie przestępstwa CBA aresztowało wszystkich
uczestników a zwyciężczynią przypadkowo okazała się ciocia Stasia, która
właśnie wtedy schylała się po cudem znaleziony beret i jury wzięło jej
poślady za biust.
Po incydencie konkursowym Agnieszka...
swój misterny plan w celu odzyskania tytułu miss od dumnej w tym momencie Stasi wymachującej różańcem pośród przestraszonych przypadkowych przechodniów. Jednym z nich okazał się znajomy Agnieszki z czasów studenckich, pies i ogrodnik w jednym...
...o co o co o co chodzi, zapytał Maciek widząc go oburzonego zachowaniem
Stasieńki. Na co on zaśmiał się i znikł i już nigdy nie wrócił. Zszokowany
Maciek...
...Kinga Rusin i zachwycona podskokami Maćka zaprosiła go JU KEN DENS.
Maciek pojawił się na eliminacjach w stroju...
całej Polsce. Kiedy zobaczyła go Dorota sama zapragnęła mieć taki skuter, jednak nie przypuszczała, że...
może on być tak drogi. Żeby więc zarobić na tego polskiego choppera, siostra Dorotka otworzyła przed kościołem stragan na którym sprzedawała święte relikwie. Interes szedł tak dobrze, że zaczął robić konkurencję ojcu dyrektorowi, który zbulwersowany tą sytuacją zadzwonił...
...do prezesa, aby ten podesłał CBŚ w celu aresztowania konkurencji. Akcja
szła sprawnie dopóki z odsieczą Dorocie, nie przyszła tajna agentka
kontrwywiadu o pseudonimie Dziewczynka z zapałkami, która to...
była znana w mieście ze sprzedaży zapałek pod kościołem. Dorotka razem z dziewczynką z zapałkami stawiły opór CBŚ, kiedy zjawił się Ojciec Mateusz ze Stasią...
...z M40 pod pachą. Ojciec Mateusz strzelił, jednak zamiast w Dorotkę, trafił przechadzającego się właśnie Steffena Mollera w kolano. Poza tym siła karabinu była tak potężna, że odrzuciło go do tyłu, prosto na Galerianki liczące zyski z ostatniej zmiany. Te się wkurzyły i zaczęły klechę okładać świeżo "nabytymi" torebkami. Po chwili dołączył do nich Steffen i poszczuł Mateusza Bruderem. Ten, odgryzłwszy księdzu obie ręce odebrał mu ostatnią nadzieję - M40. Jednak po chwili Stasia, w akcie desperacji, wyciągnęła zza pazuchy Panzerfausta i strzeliła w kierunku galerianek. To je jeszcze bardziej rozsierdziło i zaczęły...
zdzierać z wieszaków najnowsze modele parasolek i mocno okładały nimi kogo popadnie. Pod galerię podjechał raiówóz a w nim sam...
...Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, oferując namaszczenie prawą stopą, która wcześniej tkwiła tam, gdzie Murzyni mieli szczoteczki do zębów. Gdy skończył namaszczać...
adidas i namaścił ciocię Stasię, która w przeszła na judaizm. Z domu Lubiczów zrobiła synagogę gdzie ...
... sakralno-kanibalistyczno-nekrofilskim. Któregoś razu podczas obrzędów zadzwonił do cioci Stasi sam Michnik z prośbą o...
Hans Kloss wraz z Marusią Jankiem Gustlikiem i psem Pankracym. Pomysł nie
spodobał się jednak Michałowi, który...
...występu w programie Szansa na Sukces, po którym to spodziewała się
bardzo wiele, który to miał...
otworzyć przed nią drogę do kariery w zespole Rubika! Niestety Mariola nie dojechała na czas i w zastępstwie za nią wystartował Maciuś. Niestety miał brudne rączki nie zdatne do klaskania i został wyrzucony przez boss'a bandy sacro polo. Kiedy usłyszał o tym Rysio ...
...ze złości wziął kielnię i otynkował własną śliną cały blok. Niechcący
podpatrzył to jeden z reporterów tvennn44 i zaprosił go do telewizji w
celu...
jak doszło do afery w październiku, kiedy to Monika i Agnieszka poszły do lasu, gdzie z przestrachem w oczach zrozumiały, że tam czai się...
przybyłem, zobaczyłem, zgwałciłem. Monika i Agnieszka nie mogły dojść do siebie po tym co zobaczyły i usłyszały. Jedno ze zwierzątek futerkowych - norka pobiegła ku...
...Monice i zerwała jej skalp z głowy, krzycząc "to za mojego męża
paskudo". Potem pobiegła do Agnieszki, by...
ta nalała jej kieliszeczek koniaku po czym razem z Lubiczem popędzili starym BMW do ...