Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

dobrze że Bożenka i Miłosz nie są razem , to irytująca para. Oni nie powinni się wiązać bo Bolek Kazuń jest spokrewniony z Ryśkiem a to czysta patologia by była gdyby byli małżeństwem.

ocenił(a) serial na 6
kinomanka_13

Bożenka jest adopotowana wiec...

ocenił(a) serial na 1
ZycieNoBellOn

Ale niesmak pozostaje.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

Było to już pisane, nawet gdyby Bożena nie była adoptowana, to w taki sposób jest spokrewnionych wiele par. Bo zazwyczaj znamy tylko kuzynów czwartego stopnia (sytuacja, w której nasi rodzice są rodzeństwem, a my mamy wspólnego dziadka lub babcię), a potem już nie. A oni byliby spokrewnieni jeszcze dalej. Parę lat temu nawet nie wiedzieli o swoim istnieniu, mogli się spotkać gdziekolwiek, na imprezie, na zajęciach na studiach, gdziekolwiek.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

No to teraz proponuje, aby Bożena rozebrała się przed Maciem, ten szuka laski,a siostre ma jak znalazł do tego hehe

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Gażynka przynajmniej nie ma czasu opłakiwać Arkadiusza, tu problemy z Maćkiem, tam z Bożenką...

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Cała rodzinka udana, będą na zmianę teraz źlamdać. Ja nie wiem, jak ja to przeżyję. Jak słyszę Grażyny "córeczko", to robi mi się słabo. Już widzę ten poniedziałkowy odcinek, gdy Boża przyjdzie się żalić matce, ale ta ją nie pocieszy, bo sama ma podobne przeżycia z Arkadiuszem. Siądą i będą pochlipywać. Ewentualnie Graża poprosi Arkadiusza, żeby jeszcze z Bożenką porozmawiał, skoro i tak przychodzi do Maćka.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

w poniedzialek Dzien Niepodleglosci - klanu nei ma :(

ocenił(a) serial na 10
ZycieNoBellOn

Ach, fakt! No to widzę już ten wtorkowy odcinek... :D

ocenił(a) serial na 2
ZycieNoBellOn

I dobrze.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

A powinni się obie wziąć w garść i znaleźć lepszych facetów, a już na pewno Grażynka.

elfijka

albo poprosi Arka zeby Bozence dogodzil :)

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Bogdan ty zboku!

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Żadna patologia, nawet z kuzynem/kuzynką możesz wziąć ślub.

ocenił(a) serial na 3
andre_

Nawet z ciocią i wujkiem możesz, według polskiego prawa. Według kanonicznego z dzieckiem najbliższego kuzyna a z nim samym "w wyjątkowych wypadkach za zgodą biskupa", czyli w praktyce jak jest brzuszek.

ocenił(a) serial na 3
andre_

Myślę, że to taka kwestia indywidualna. Ja znam na przykład swoich kuzynów drugiego i trzeciego rzędu i sobie nie wyobrażam bliższej relacji z nimi, bez względu na prawo. O tych pierwszego rzędu nawet nie mówię, bo są dla mnie jak bracia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Znów pojawił się Krzysiu i znów pokazuje jak potwornie jest upośledzony. Jakim jest kretynem. Naprawdę nie ma sposobu, by się go pozbyć. Nie zrozumcie mnie źle, ja wiem, że tacy ludzie potwornie cierpią itd. Ale dlaczego ja mam cierpieć razem z nim?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Powiedz Krzysiu, ty na serio bardzo mocno wierzysz, że nie masz problemów sam ze sobą, prawda?

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Wyzywanie kogoś od lewaków, jest rozumiane jako inwektywa? ;)

ocenił(a) serial na 3
Erroneous

Przez niego tak, dla przecież to akurat nie to świadczy o jego upośledzeniu, w każdym razie nie przede wszystkim to.

kinomanka_13

ja juz to powtarzam ktorys raz. Bozenka nie dala Miloszkowi to chodzil chlopaczyna niewyzyty i byc moze jak sie napatoczyla okazja to dziabnal ta dziewczyne w akademiku. cnota nie zawsze poplaca!!!!!!!