Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

koniaczkowanie

ocenił(a) serial na 4

W dzisiejszym odcinku ładnie sobie towarzystwo pokoniaczkowało. Sama śmietanka towarzyska się zebrała:P A jak koniaczek adorował krysienkę... brak słów :PP

nuska007

taaa...plastykowe dyjalogy i super uprzejmości czyli wesołe spotkanko ą/ęcji przy koniaczku!za każdym razem normalnie mnie mdli...

użytkownik usunięty
laieboy

spotkanie profesorów Miodków ;)

ocenił(a) serial na 3

Ja tam jestem za tym, żeby mówić piękną poprawną polszczyzną, a nie za takim naszym codziennym niedbalstwem językowym. Ale fakt, przydałoby się im więcej życia, w końcu kulturalne dialogi nie muszą być sztuczne.

ocenił(a) serial na 1
nuska007

No kadzili sobie nawzajem równo.

ocenił(a) serial na 10
nuska007

haha i doktorek na wstepie powital kwestia, ze ma "przedni koniaczek"

dziubasek00

najlepsza była zona Deptuły niezły tytuł książki wymyśliła haha:-) faktycznie niezle sobie złodzili kiniaczek koniaczkowej, Deptuła wszystkim, jego zona to samo, a przyszła żonka Stiepana Krysce .

ocenił(a) serial na 1
sonnenEW

I to jest właśnie to czego przeciętny Polak przed telewizorem nienawidzi: banda nadętych bufonów, sztuczne zbiorowe ha, ha, ha po każdej nawet najgłupszej wypowiedzi, totalny snobizm i wystająca słoma z papci.

Acha - żeby było jasne - ja nie twierdzę, że koniaczek ma teraz żłopać piwo i oglądać mecze lub Formułę 1, ale niech się do cholery zachowują normalnie, a nie jak jakieś sztuczne manekiny.

ocenił(a) serial na 4
jans21

Mam takie wujostwo w Niemczech, i gdy tam czasem bywamy (staramy się jak najrzadziej) to dialogi przy stole niczym u Koniaczków :D Chyba następnym razem to nagram :D

użytkownik usunięty
jans21

Sceny z Krystyną i Pawłem to misja edukacyjna Klanu - uczą Polaków poprawnej polszczyzny ;)

ocenił(a) serial na 10

hohoh, juz w czwartek wielki powrot kazia po 10 latach, musimy zobaczyc ten odcienk! byc moze zalapie sie nawet na koniaczek!

ocenił(a) serial na 2
dziubasek00

Padłem z tego "koniaczka", a moja kobieta do mnie o co cho? Ja jej na to, że ludziska na filmwebie napierdzielają się z koniaczka ;)