PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

ja stawiam na tę blond przyjaciółeczkę Pawła;D czekam na wasze typy:D

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Monika , Szymon , Maciuś no i może .... to moje typy.

ocenił(a) serial na 1
czarownica_kat

ciocia stasia chce jej o ziolkach przypomniec

ocenił(a) serial na 7
czarownica_kat

Moim typem jest również doktor Edyta - Bardzo dobra koleżanka Pawła

isa85z

Również stawiam na Edytę bo tylko u niej widzę motyw.

czarownica_kat

Urok serialu (dawniej powieści w odcinkach) pisanego "na bieżąco" i przewaga scenarzysty nad widzem polegają na tym, że zawsze można wymyślić jakąś nową postać lub jakąś sytuację, która miała miejsce w odległej przeszłości i która obecnie odgrywa istotną rolę, a o której nie było do tej pory mowy i nic wiadomo. Tak więc może okazać się, na przykłąd, że Krystyna coś tam kiedyś (np. w liceum albo na studiach) zawiniła jakiejś dawnej koleżance, potem nie widziały się całe lata, a obecnie dawna koleżanka wróciła z daleka, zorientowała się kim jest dziś Krustyna i postanowiła się zemścić za dawną krzywdę. Czego Krystyna w ogóle nawet nie podejrzewa, bo to nie ona była winna tej krzywdy, tylko kto inny. I tak dalej i temu podobnie. A, oczywiście, widzowie niech sobie nadal podejrzewają Edytę (nawet lekko podkręcimy akcję w tym kierunku), to rozwiązanie zagadki będzie bardziej zaskakujące i serial bardziej emocjonujący. Tak to się robi, proszę szanownej publiki. Przecież sami tego chcecie, no nie?

czarownica_kat

Ja myślę że to jakaś wielbicielka Szymona, która pracuje w biurze uczelni i zna jej telefon i mail.

beeska7

Moim zdaniem to Edyta, zakochana w Pawle:)

percia_mag

tez stawiam na edyte....................................

Mrs_Obi_Wan_Kenobi

ja myślę że jest to mgr inż prof dr hab sprzątania i dobrego żywienia p.Mariola Kaczor'ek:)_

czarownica_kat

Pewnie Edyta.

czarownica_kat

Tak naprawdę to moja sprawka :) Wpadł mi w ręce numer do tej aktorki :)

Rafal_

dobre ;D:D:D
./././.
/./././.
/./././.
./././.

ocenił(a) serial na 3
Mrs_Obi_Wan_Kenobi

a ja zaczynam trochę wątpic w Edytkę i zaczynam brac pod uwagę komentarz kaceli

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

przepraszam za stylistyczne niedociągnięcie w poprzedniej wypowiedzi:D

czarownica_kat

Taki mały spoiler: Już wiadomo, że to Edyta.

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Skąd to wiesz?
za króóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóotki

2903

Opisy kilku odcinków z wyprzedzeniem chociażby w Tele Tygodniu no i teraz obejrzenie już tych odcinków. Znaczy nie było to powiedziane co prawda wprost ale dowody są niezbite.