Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przepraszam, czy tu będzie prowadził zajęcia magister Norbert Piątkowski? Jak oficjalnie zapytała. Aż dziw, że Norbert na zajęcia przyszedł - powinien planować już porwanie Oleńki! Wątek Norberta i Oli to i tak najciekawszy wątek Klanu, bo reszta to Dropek, pogrzeby Feliska i choroby Kazunia

ocenił(a) serial na 1
malok1984

Bo scenariusze i dialogi w tym filmie najwyraźniej pisze się dla opóźnionych, lub dotkniętych demencją.

Albo dla jaj :)

malok1984

Feliks to w ogóle dostał kolejnej obsesji. zawsze jak rozpoczyna nową karierę zawodową to tylko z nim są sceny jak się tym podnieca i hucznie zapowiada sobie ogromny sukces i zbicie kokosów.

ocenił(a) serial na 1
malok1984

Norbert to najbardziej wkurzająca postać w serialu. Potem moja matka ogląda i mnie pyta czy już pracę magisterską napisałam. Ja, że jeszcze nie (piszę, ale to nie trwa tydzień), o ona: " a Norbert już się obronił!". Moja matka......

maupka4321

Moja też kiedyś sięgała po argumenty z Klanu, myśląc że mnie to kręci tak jak ją. Kiedyś w podstawówce popyskowałam jej trochę. Gdy żądała przeprosin i bycia grzeczną dziewczynką, powiedziała coś w tym stylu: "A widziałaś jak Michoł musioł przeprosić mame ?!". Jakby myślała, że umysłowo zatrzymałam się na poziomie kilkulatka, na którego działaja tanie chwyty.