w końcu ją wszyscy chcą rwać, a ten też leci na wszystko co się rusza...
biedna Ola, taka szlachetna, ojoj.
Quiz dla fanów: a kogo z rodziny Rafalski jeszcze rwał, poza Beatą oczywiście? Spory wątek kiedyś był ;)
- Agatkę (ale tylko tak delikatnie),
- Donatę? która była kochanką Jacka chyba też.
hmm i nie wiem już, wyparcie działa. Agnieszkę może? ;> albo Izę, nic mnie już nie zdziwi.
Makagigi ma rację, był wątek Rafalski+Zakonnica w 2003 r., chodził za nią i wzdychał, po niej też było widać, że jakby mogła, to by się z nim związała. M.in. wolontariuszował w hospicjum kościelnym pod Warszawą i miał taką słodką komediową scenę, gdy musiał rąbać drzewo na opał, choć ani tego nie potrafił, ani nie miał dość zwykłej fizycznej siły ;)
Z tego pamiętam to Kinga też chodziła do niego na terapię i się w nim trochę zadurzyła.
On chyba też do nie coś tam poczuł
A było było :D
Rafalski też niezły j**aka, nie zdziwiłoby mnie gdyby się okazało, że geny Rafalskich miały jakiś udział w Klanie Lubiczów haha
Przed chwilą obejrzałam odcinek 1684 i okazało się, że Rafalski... chodzi do psychiatry i bierze psychotropy! :O
"Klan" i jeden psychoterapeuta. Ludu, ludu. Raz jeden Beata chodziła do takiej dziwnej pani psycholog, a tak to nikogo poza Rafalskim nie ma. Ja nie wiem, czy ja bym się tak chciała zwierzać facetowi z rodziny (choć oficjalnie do tej rodziny nie należy).
Agnieszka do Olki: Dzwoniłaś już do tego PSYCHOTERAPEUTY?! Potrzebujesz natychmiast pomocy. Może znajdzie jakiś wolny termin.
Czy Rafalski kiedykolwiek był zajęty? Dziwię się, że w ogóle ma kasę.
No przecież wcisnął Olę tylko dlatego, że ostatni pacjent odwołał wizytę! :D
Teraz Ola ma iść do jakiejś innej psychoterapeutki, może to ta od Beaty...
Hahahaha myślałam, że padnę! Olka dzwoni się umawiać, a za godzinę już jest u niego, bo "pacjent odwołał wizytę" XD
Pacjent zawsze odwołuje wizytę u Rafalskiego :D Co by cały klan zrobił, gdyby nie było tego jakże wspaniałego psychoterapeuty? Chyba by oszalał! :D
Rafalski to po prostu król psychologów/psychoterapeutów! Pewnie dlatego Basia Botox na niego leci :D
Rafalski od 16 lat jeszcze nikomu nic mądrego nie doradził, ale za to kilku osobom skomplikował życie. :D Nic dziwnego, że nikt do niego nie chodzi. Raz na 5 lat przyjdzie do niego ktoś z klanu Lubiczów, i zawsze wciska ten sam kit "miałaś szczęście, ostatni pacjent właśnie odwołał wizytę". Cwaniak. :D
Do Rafalskiego przychodzą po prostu z sentymentu :D Znają go tyle lat, to może tym razem coś doradzi. No wiesz, żeby przykro mu nie było :D
I żeby zarobił na kromkę chleba. Pewnie Jaś dzwoni co 2 dni do wszystkich, pyta czy mają jakiśproblem i błaga, żeby dali zarobić Rafalskiemu.
O! O tym nie pomyślałam. Może Rafalski po prostu morduje tych pacjentów i dlatego zawsze ma czas dla całego klanu Lubiczów!
Rafalski - morderca - to nawet miałoby sens.
Najpierw zabijał pacjentów, żeby znaleźć nerkę dla Jaśka.
Wreszcie znalazł, ale nie zakończył swojego procederu. Teraz postanowił się z tego utrzymywać.
Teraz morduje, wycina organy i je sprzedaje :D
Musi sobie jakoś radzić, skoro udziela niby to fachowych porad całemu klanowi, a pewnie robi to za darmo ^^
Rafalski - prawie jak Dexter, za dnia przykladny psychoterapeuta,
po zmierzchu zaz przykladny psychopata :)