Moja cierpliwość się naprawdę skończyła. Kto tworzy ten serial jeżeli pozwala na występ kogoś tak sztucznie grającego rolę. Brakuje jeszcze tego aby występował z kartką w ręku, Rozumiem że to tylko dziecko, ale przy doborze są jakieś kryteria, bo według mnie każde inne średnio roztargnienie dziecko zagrałoby lepiej tą rolę. No chyba że jest to synalek jakieś osoby blisko związanej z filmem i występuje po znajomości, bo żadne inne racjonalne wytłumaczenie tego wyboru nie przychodzi mi do głowy.
Pewnie masz racje. U nas możesz być idiotą, a i tak zrobisz większą karierę niż doktorant. Sam znam gościa co robi doktorat i pracuje w sklepie AGD. No bo nie ma znajomości...
Zrobi się OT, ale co tam - tak jest wszędzie w kapitalistycznym świecie. Gdyby Twój znajomy był naprawdę dobry, to poszedłby do jakiejś firmy, powiedziałby "jestem bardzo zdolny i mogę to udowodnić, przyjmijcie mnie, a sprawię, że wasze zyski wzrosną". A ci by go przyjeli. Skoro musi pracować w sklepie, to znaczy, że wcale taki dobry nie jest. To że robi doktorat to dziś żaden tego dowód. No, chyba, że robi doktorat z jakiejś nierynkowej dziedziny (teatrologia czy filozofia), ale wtedy nie ma prawa się dziwić, że źle zarabia.
Gdyby to był Klan to wszedłby tylko do firmy, uśmiechnął się i już by go przyjęli
Powiedziałby, ze jest sąsiadem kuzyna ciotecznego brata chrzestnego Jerzego Lubicza i z miejsca dostałby robotę
No to fakt, ale ilu by zagrało lepiej, ?? W "M jak miłość" gra niejaki Krystian Domagał, nieco starszy, w jego wieku dukał podobnie do kamery. Ja na 9-latka ma całkiem dużą rolę w serialu, Nie ma się co dziwić dzieciakowi...
No ale ile on tam miał gry w Plebani?? Jedno zdanie na 100 odcinków?? Pawełek z Klanu ma nie porównywalnie więcej.. Ale oczywiście to nie usprawiedliwia słabej gry.
Ten "Młody koniaczek" to taka podręcznikowa definicja dziecka windowsa xp (strach pomyśleć jak będą wyglądać dzieci Wind. 8). Burczy coś pod nosem, nie ma przyjaciół... czy ktoś widział, żeby do domu Lubiczów przyszedł jakis kolega Dżuniora?... Dziwię się, że nawala w dżudo w realu a nie na kompie :D. Szkoda, że np. Fifa 13 się nie lokowała w Klanie, bo choć w jakieś scenie ten mały pokazałby się z jakiejś dobrej strony
Jeszcze raz podkreslam ze fifa jest dla leszczy a prawdziwe wyzwanie to jest pro evolution soccer!