Nie wiem czy zauważyliście, ale młodzi ludzie z tego serialu bardzo rzadko mają znajomych spoza kręgu rodziny... Bożenka przyjaźni się z Kamilką, Dzieci Boreckich, Bliźniacy Michała,Maciek i Kasia znajomych nie mają.
Maciek ma dziewczynę ♥ , a Kasia ma Basię z którą chodzi na imprezy i z którą zgubiła kiedyś kluczę w Galerii Handlowej ;)
Po prostu trzymaja sie w kupie jak w Modzie na sukces!Wszystko w rodzinie. Nawet mlody Kazuń zakochał sie już w drugiej kuzynce z kolei...
Bożenka jest adoptowana ,wiec nie jest jego kuzynką.
Miłosz to chyba taki typ co wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia -w każdej ładnej dziewczynie którą widzi.
No nie wiem, mam adoptowanego kuzyna. Mentalnie, psychicznie dla mnie to rodzina. Scenarzyści mogliby wprowadzic innych bohaterów, a nie łaczyc kuzynów ze soba!Nawet jesli to daleka rodzina, to zaczyna to przypominac Mode na sukces, gdzie wszyscy łaczą sie ze soba w obrębie jednej rodziny. Tak jak było z Karoliną, córka Rafalskiego, która spała z ojczymem swojego brata.
Klanowi do Mody dużo trochę brakuje.
To jeszcze nie jest takie pewne czy Bożenka bedzię z tym Miłoszem -możliwa jest rywalizacja między nim a tym chłopakiem z którym ona tańczy.
Spoilery mówią o innej rywalizacji ;)
Co do takiego "niegenetycznego kazirodztwa" to jeszcze brat Jacka Boreckiego ożenił się z byłą żoną Rafalskiego ;> Ale oboje już nie żyją.
A co do "we własnym gronie" to pamiętajcie, że Anna Surmacz i dr Koziełło zostali wprowadzeni zupełnie niezależnie od siebie i długo byli jednocześnie w serialu w ogóle się nie znając.
moze nie mieli kasy na wiecej aktorow?
a pozatym to mysle ze fani serialu i tak juz przywykli do tych aktorow i sa to raczej ludzie ktorzy lubia nude i ogladac w kolko to samo bo przeciez lubia klan
mysle ze wprowadzenie mlodych ludzi i ich problemow mogloby niepotrzebnie odstraszyc niektore starsze panie ktore to ogladaja
wiec po co cos zmieniac albo wprowadzac nowe postacie? nowych fanow raczej wielu nie bedzie a ci ktorzy ogladaja ta szmire i tak nie maja prawie zadnych wymagan wiec po co wydawac kase na wieksza liczbe aktorow i wymyslac scenariusze?
Odstraszyć czy nie. W MjM też początkowo byli tylko Lucek i Barbara a ostatnio scenariusz kieruje się bardziej w stronę młodych...
Kurczaki, czytam i nie wiem o co chodzi:( A nie oglądałam może ze dwa miesiące, po odejściu Beatki przeżyłam szok