PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683947}
7,1 3,4 tys. ocen
7,1 10 1 3446
Klondike
powrót do forum serialu Klondike

Serial, jak serial. Pewnie rację ma ktoś kto tu napisał, że spokojnie można by z tego zrobić jeden pełnometrażowy western w dobrym stylu. Ale tu jednak liczy się kasa. Co dziesięć minut włącza się blok idiotycznych reklam na tym durnym discovery, co kompletnie zabija przyjemność z oglądania.

srick.pl

Dlatego lepiej obejrzeć w necie lub ściągnąć(do niczego nie namawiam)...z doświadczenia jednak wiem że gdy serial zamiast na fabule próbuje się promować na nazwiskach(Ridley Scoot i martwy król na północy)to wychodzi z serialu klapa...tak było np. z Terra nova

ocenił(a) serial na 8
Dawid0409

Tylko nie porownuj Terra Novy do Klondike :) Nie zeby Klondike bylo arcydzielem ale to calkiem niezla seria ... A Terra Nova to byla taka zapchaj dziura w stylu obejrzyj jezeli naprawde nie masz co robic i zapomnij ze to ogladales ...

BigRo

Nie staram się porównywać obu seriali ponieważ Klondike jeszcze nie widziałem.Wiem tylko że Klondike podobnie jak kiedyś Terra nova próbuje się wypromować na nazwiskach,tam mieliśmy Spielberga a tutaj Ridleya Scoota.Mam jednak nadzieję że tak nie będzie i Klondike da się obejrzeć(przy Terra nova wymiękłem niestety-tego nie dało się obejrzeć do końca)

ocenił(a) serial na 8
Dawid0409

Ja mam ta wade ze jak juz zaczne cos ogladac to ogladam do konca :D Wiec i Terre wciagnalem cala i nawet szkoda mi bylo ze tego nie pociagneli do konca bo moze by naprostowano te glupoty mnozace sie tam jak stonki :)