PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683947}
7,1 3,4 tys. ocen
7,1 10 1 3446
Klondike
powrót do forum serialu Klondike

Czarne i białe

ocenił(a) serial na 7

Serial jest mega, chociaż już inne produkcje tego typu podwyższyły poprzeczkę wysoko i dlatego dałbym 7/10 ale za obsadę podwyższam o oczko.
Na rozgrzewkę obejrzałem sobie Hatfields & McCoys i spodziewałem się po temacie, że dostanę coś mocnego, gdzie zobaczę do czego ludzie zdolni są posunąc by zdobyć złoto a postaci są kontrowersyjne i podejmują trudne wybory moralne. Niestety bohaterowie okazali się zbyt czarno-biali, byli czystko źli jak Count i dobrzy jak Bill. Ale może to taki urok opowiadania w stylu Jacka Londona.

Na osobna pochwałę zasługuje Abbie Cornish za jej grę (momenty kiedy jest chora) i jej kreacje- są boskie - chwała projektantowi. Śmieszył mnie tylko jej udawany zachodnio-wieśniacki akcent.

ocenił(a) serial na 3
Dapeter

Mnie natomiast serial całkiem rozczarował. Nastawiałam się na mocną, "brudną" opowieść, a wyszedł taki ulepek. Zdjęcia są przepiękne, ale to chyba wszystko. Fabuła i dialogi mnie nie przekonały, kreacje aktorskie w większości również. Epstein był irytujący do bólu, głowny bohater raczej bezpłciowy.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

No nie wierzę...

ocenił(a) serial na 3
justareader

No niestety miałam poczucie sztampowości już od pierwszych scen, kiedy to główny bohater dramatycznie wybiegł w poszukiwaniu kolegi. :/ Później jazda "na saneczkach" i inne dość oklepane motywy. :(

ocenił(a) serial na 7
milkaway

no niestety to nie Avengers ani Thor w których sztampy nie uwidzisz :(

ocenił(a) serial na 3
krimo7

Szkoda, że nie potrafisz pisać rzeczowych postów.