PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683947}
7,1 3,4 tys. ocen
7,1 10 1 3446
Klondike
powrót do forum serialu Klondike

orientuje się ktoś ile odcinków będzie miał ten miniserial?

Sawyerr

nie mam pojęcia ile ale... THE KING IN THE NORTH!

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 7
Anakin_Skywalker

king in the north! :)

Anakin_Skywalker

Or I should say... The King Who Lost the North?

Sawyerr

Podobno 6.

smooth_rider

Wchodząc na stronę filmu Filmweb można przeczytać że: najbliższy odcinek: (zaplanowanych: 3) dzisiaj (USA) s0e2

baraqs

Odcinków jest 6, puszczanych po 2.
20 stycznia wyemitowano 1 i 2.

ocenił(a) serial na 8
jokerski

Tu pisze ze premiera bedzie 13 lutego o 22:00

http://film.onet.pl/wiadomosci/klondike-pierwszy-fabularny-serial-discovery-chan nel/7mcsx

ocenił(a) serial na 7
Sawyerr

premiera w Polsce... W USA wyemitowano już 3 odcinki

ocenił(a) serial na 8
Piterrek

mój błąd, chciałem dopisać, że oczywiście chodziło mi o Polską premierę. W USA jak najbardziej już 3 odcinki "za nami".

Sawyerr

Dowód na to że nawet wielka sława przemija. Tim Roth w serialu a wszyscy podniecają się gościem który zasłynął w jednym serialu telewizyjnym :)

ocenił(a) serial na 8
Kulasisko_Pospolite

Myślę, że za bardzo do siebie wzięłaś(?) ten temat :). Richard jest po prostu głównym bohaterem tego serialu, aktorem który dopiero wchodzi w świat filmu a wielu ludzi bardzo pozytywnie zaskoczył w serialach takich jak "Gra o Tron" czy (moim zdaniem) kapitalny wręcz brytyjski serial "Sirens" i to stąd radość, że nie zniknął z ekranu tylko pojawi się w kolejnej produkcji. Osobiście bardzo kibicuje Richardowi oraz Francois Arnaud (z Rodziny Borgiów) jako aktorom wschodzącym, dopiero zaczynającym grać w poważnych produkcjach, a Tim Roth (ale i również pominięty przez nas wszystkich w tym temacie) Sam Shepard to już dla mnie tak sprawdzone i wielkie marki, że o ich świetnym warsztacie aktorskim nie raz już pisałem, i więcej pisać nie muszę, bo moje uznanie dla nich jest w moim przypadku wręcz oczywiste. :).

Dajmy szanse młodym się wykazać :)

Sawyerr

Masz oczywiście rację, tak tylko wyolbrzymiałem problem :)
Nie mniej coraz mniej osób kojarzy Tima Rotha... właściwie tylko fanatycy Tarantino

ocenił(a) serial na 8
Kulasisko_Pospolite

Nie bój się :) wciąż jest nas wielu :))

ocenił(a) serial na 7
Kulasisko_Pospolite

"...kojarzy Tima Rotha... właściwie tylko fanatycy Tarantino"
Co Ty pieprzysz głupoty?
Chyba miałeś na myśli że ludzie którzy lubią kino i którzy oglądają dużo filmów. Równie dobrze można napisać że Davida Duchovnego kojarzą właściwie tylko fanatycy "Archiwum X" lub "Californication" (wpisać to co aktualnie bardziej pasuje argumętującemu)

minowy

Bo... tak jest?
Widziałem Tima w innych rolach, ale nie wiem czy bym go pamiętał gdyby nie to że uwielbiam Tarantino...
Podobnie z Duchovnym...
...
Może żle się wyraziłem ... GŁÓWNIE fanatycy Tarantino go kojarzą, nie "tylko"

Kulasisko_Pospolite

no już już spokojnie juz wszyscy wiedzą że się znasz na kinie i masz wyszukany gust filmowy nie nadymaj się tak bo popuscisz.

Piotreksk

Za póżno... ale nie ma tego złego - przewrócę gacie na drugą stronę

Kulasisko_Pospolite

ja chcę obejrzeć ten serial głównie ze względu na Tima :)

Wojcik3217

Dla "Robba Starka" się zainteresowałem tym serialem, dla Tima obejrzę (no, dla obu, ale Tim to była miła niespodzianka)