orientuje się ktoś ile odcinków będzie miał ten miniserial?
Wchodząc na stronę filmu Filmweb można przeczytać że: najbliższy odcinek: (zaplanowanych: 3) dzisiaj (USA) s0e2
Tu pisze ze premiera bedzie 13 lutego o 22:00
http://film.onet.pl/wiadomosci/klondike-pierwszy-fabularny-serial-discovery-chan nel/7mcsx
mój błąd, chciałem dopisać, że oczywiście chodziło mi o Polską premierę. W USA jak najbardziej już 3 odcinki "za nami".
Dowód na to że nawet wielka sława przemija. Tim Roth w serialu a wszyscy podniecają się gościem który zasłynął w jednym serialu telewizyjnym :)
Myślę, że za bardzo do siebie wzięłaś(?) ten temat :). Richard jest po prostu głównym bohaterem tego serialu, aktorem który dopiero wchodzi w świat filmu a wielu ludzi bardzo pozytywnie zaskoczył w serialach takich jak "Gra o Tron" czy (moim zdaniem) kapitalny wręcz brytyjski serial "Sirens" i to stąd radość, że nie zniknął z ekranu tylko pojawi się w kolejnej produkcji. Osobiście bardzo kibicuje Richardowi oraz Francois Arnaud (z Rodziny Borgiów) jako aktorom wschodzącym, dopiero zaczynającym grać w poważnych produkcjach, a Tim Roth (ale i również pominięty przez nas wszystkich w tym temacie) Sam Shepard to już dla mnie tak sprawdzone i wielkie marki, że o ich świetnym warsztacie aktorskim nie raz już pisałem, i więcej pisać nie muszę, bo moje uznanie dla nich jest w moim przypadku wręcz oczywiste. :).
Dajmy szanse młodym się wykazać :)
Masz oczywiście rację, tak tylko wyolbrzymiałem problem :)
Nie mniej coraz mniej osób kojarzy Tima Rotha... właściwie tylko fanatycy Tarantino
"...kojarzy Tima Rotha... właściwie tylko fanatycy Tarantino"
Co Ty pieprzysz głupoty?
Chyba miałeś na myśli że ludzie którzy lubią kino i którzy oglądają dużo filmów. Równie dobrze można napisać że Davida Duchovnego kojarzą właściwie tylko fanatycy "Archiwum X" lub "Californication" (wpisać to co aktualnie bardziej pasuje argumętującemu)
Bo... tak jest?
Widziałem Tima w innych rolach, ale nie wiem czy bym go pamiętał gdyby nie to że uwielbiam Tarantino...
Podobnie z Duchovnym...
...
Może żle się wyraziłem ... GŁÓWNIE fanatycy Tarantino go kojarzą, nie "tylko"
no już już spokojnie juz wszyscy wiedzą że się znasz na kinie i masz wyszukany gust filmowy nie nadymaj się tak bo popuscisz.