a jak uargumentowałeś ! przekonałeś mnie, Twoje argumenty nie pozostawiają wątpliwości.
no to obejrzyj sobie i bedziesz miec argumenty co ty myslisz ze ja bede tutaj eseje wypisywac na temat tej sraczki ?
zwyczajnie serial jest slaby i nudny
obejrzyj sobie po co sie napinasz i zadajesz glupie pytania ?
Rozumiem, że obejrzałeś wszystkie odcinki i stwierdzasz, ze serial jest nudny. Świetna argumentacja, radziłbym napisać recenzje, bo z twoim talentem do opinii masz duze perspektywy.
Rozumiem. Kolejny troll. Dziecko nie umie pisać wypracowań a co dopiero recenzji.
Widze kultura pełną gębą. Czyżby kolejny ,,gimbazjalista", który chce zabłysnąć w sieci, jednak mu się to nie udaje? Oglądnąłem cały serial i jest świetny. Zresztą film jest na podstawie książki. Logika gimbusów-> nie znam się, to się wypowiem.
Nie odrobiłes lekcji na temat kultury. Jednak od pouczanie to są rodzice, jeśli oni nie nauczyli jej ciebie to nie będę się w nich bawił. Osobiście mnie nie obchodzi co myśli całe forum, serial mi się podobał, oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale widać, że chcesz zabłysnąć na forum , krytykując serial, którego do końca nie obejrzałes.
Widze, że ,,argumenty" się skończyły i przechodzisz do kpienia. Jeśli dla ciebie bronienie dobrego serialu nazywasz płakaniem to pozdrowienia. I tak, serial dla mnie jest super. Idź się poucz na egzaminy na koniec gimnazjum, a nie zaśmiecasz tu forum.
Faktycznie, w wieku 35 lat trudno zdać egzamin gimnazjalny. Jednak nie znam takiej osoby, która w wieku 35 lat używa takiego słownictwa jak ty:). Róznimy się tym, że ja umiem bronić swoich racji bez obrażania, czego ty niestety nie umiesz. Mało tego, nie umiesz podać argumentów dlaczego serial jest szmirowaty i nudny:). Kto ma ,,polewe" ten ma. Ja na przykład śmieje się z gimnazjalistów udawajacych dorosłych, tak jak ty:)
serial jest nudny bo sie w nim nic nie dzieje ciagnie sie jak flaki z olejem
ty otaczasz sie w jakims swiecie samych ciot przepraszam?
Skoro uważasz, że się nic nie dzieje, to albo oglądałeś tylko1 odcinek, albo po prostu takie seriale nie są dla ciebie i idź oglądać jakieś durnowate bajki, ponieważ to jeszcze nie ten wiek, aby oglądac takie seriale. Otaczam się w towarzystwie miłych, zabawnych osób, których jedynym celem nie jest popisywanie się przed nami. Nie wiem w jakim towarzystwie ty sie obracasz, jednak po twoim słownictwie sądze, że nie jest to zbytnio wyszukane towarzystwo:)
konczymy dyskusje wielce oswiecony czlowieku jakbys byl taki madry za kogo sie tutaj podajesz to bys sobie juz dawno odpuscil ale nei ty jestes jak kazdy j....y polak uparty do konca musisz pokazac ze masz racje i musisz miec swoje zdanie mimo ze ja na nie sram !!
To po co zakładasz temat, który prowokuje aby odpisac takiemu trolowi? Jeśli zaczniesz przegrywać to zawsze się poddajesz?:)
Właśnie... Tak się składa, że w wieku 35 lat egzamin gimnazjalny POWINIEN być fraszką-igraszką a nie "trudnym do zdania egzaminem"... Zamiast argumentów, używasz ekskrementów, typowe dla durnego trolla. Przepraszam za trudne słownictwo, spieszę z wyjaśnieniem: ekskrement to kupa...
zwyczajnie komentarz jest slaby i nudny
przeczytaj sobie po co sie napinasz i zadajesz glupie pytania ?
ja sie napinam ?
wydaje mi sie ze chcesz mnie sprowokowac do jakiejs bezsensownej kłótni wiec nara
nie, to, co napisałem, to cytaty z twojej wcześniejszej dyskusji, w dodatku cytuję (no, niedokładnie) twoje zdania.
widzę, że nie rozumiesz, czemu to robię. a robię to dlatego, że chcę zwrócić twoją uwagę na fakt, że twój komentarz jest zbędny. cały filmweb jest zasrany wątkami, których cała treść to "szmira i tyle w temacie" albo "genialny film". czyli autor nie ma nic do powiedzenia, ale wątek założyć musi, bo inaczej zdechnie.
ale to co mam wywody pisac na temat jakiejs kupy ?
mam sie rozpisywac jak niektórzy tutaj na cala strone ?
co to zmieni ?
mniej więcej.
jeśli masz coś do powiedzenia, to pisz, uzasadnij, napisz coś więcej niż "to jest dobre" czy "to jest szmira". jeśli nie masz nic do powiedzenia, nie pisz. to prosta sprawa. ty nie miałeś nic do powiedzenia, a specjalnie założyłeś nowy wątek z jednozdaniową opinią, która nic nie wniosła. mogłeś się przecież dopisać do czyjegoś wątku, ale nie, trzeba założyć następny tylko po to, by stwierdzić, że słabe i że nie chce się o tym pisać. to jak nie chce ci się pisać, to po co ten wątek? ja rozumiem, że internet nie ma ograniczonej pojemności, ale po co zaśmiecać fora?