co się dzieje z napisami? Do 12 odcinka, ani widu, ani słychu, a zawsze jakoś szybko się pojawiały.
Też się właśnie nad tym zastanawiam. 11 odcinek bez problemu z napisami, a 12 to porażka ;x A już kolejny wyszedł przecież..
Jak ogladaliscie 11 odc to na koncu, ze ta mniemam dziewczyna co tlumaczyla, nie bd wiecej tlumaczyc, wiec czekamy na kogos innego co przetlumaczy
Gdybyście ściągali seriale, a nie oglądali online to byście wiedzieli że autorka napisów zrezygnowała z powodu wyjazdu. Serial przejęła prawdopodobnie grupa Project Haven i już są normalne napisy dla serialkosci do 12 odcinka. Tyle to trwało, bo tłumacz miał jakieś sprawy osobiste.
Hahahaha beka z Was dzieciaki, lepiej oglądać z lektorem, bo napisów się nie chce czytać? W jakim świecie my żyjemy, jeju.
"beka z Was dzieciaki, lepiej oglądać z lektorem"- przepraszam, w którym miejscu napisałam, że chcę oglądać z lektorem? Zapytałam o napisy i wyobraź sobie, że nie trzeba ściągać odcinków, żeby wiedzieć, iż nastąpiła zmiana tłumacza. Na forum pisało, że ktoś inny przejął tłumaczenie, zapytałam ze względu na to, że napisy się nie pojawiły mimo emisji kolejnego odcinka, już nieraz zdarzyło się, że zarzucono tłumaczenie kolejnej części filmu czy serialu. Od biedy mogę to oglądać w oryginale i tak też ostatecznie zrobiłam...skoro napisy już są to witam nowego tłumacza ;)
Cóż, okazało się, że "dorosłemu" przeczytanie ze zrozumieniem 2 zdań tekstu najwyraźniej sprawia trudność...