PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78123
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Cześć tak się składa że w sumie mam, od kolegi 8 sezonów tego serialu :) jak wiemy jest to bardzo dużo, nigdy osobiśce tego nie oglądałem, i Chce się tak was zapytać czy warto stracić Tyle godzin na oglądanie tego ? :) czy lepiej poszukać jakiś inny serial pozdrawiam . !

ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

Wg mnie nie stracisz ani minuty. To jeden z lepszych seriali. Obejrzejnie wskazane :)

Andros_filmweb

oglądałam dziwnie bo od 4 sezonu. Teraz jestem na bieżąco. Na początku oglądałam sporadycznie. Teraz w oczekiwaniu na nowe odc zaczęłam w końcu oglądać 3 pierwsze sezony :P generalnie fajny, jak lubisz seriale kryminalne- polecam, jeden z fajniejszych.

Andros_filmweb

serial naprawdę dobry, zwłaszcza pierwsze sezony tzn. do 5/6 sezonu, bo te ostatnie już trochę "naciągane". Wcześniejsze są zdecydowanie lżejsze i mają w sobie mniej wymuszonego humoru ;) i może dlatego wydaje mi się, że te ostatnie sezony są troszkę słabsze. Niemniej jednak zdecydowanie polecam serial.

wymarzone_kino

Ostatni sezon pokazuje ewidentnie, że już najwyższy czas zakończyć ten serial. Niestety poziom strasznie podupadł i sprawa nawet Palanta wywołuje u mnie przynajmniej znudzenie. Tutaj podobnie jak w House twórcy nie wiedzieli kiedy zakończyć serial co wg mnie powinno nastąpić na sezonie 8. No ale powstał kolejny, oglądalność póki co wskazuje na to, że będzie to ostatni sezon i miejmy nadzieję, że tak będzie.

Andros_filmweb

Za każdym razem, jak czytam podobny wpis, zastanawiam się, o co chodzi. Serial dostałeś od kolegi, więc nie ma tu problemu z dostępnością, płaceniem itp. Wystarczy odpalić. Czy tak trudno wrzucić pierwszy odcinek, żeby samemu się przekonać, czy warto bliżej zapoznać się z serialem? Jeśli Ci się spodoba, pociągniesz dalej, Jeśli nie, poszukasz czegoś innego. Przecież nas nie znasz, nie znasz naszych gustów i opinia: "Tak. koniecznie oglądaj" jest tyle samo warta co "Nie, daj sobie spokój". Więc po co zadajesz takie pytanie?