Cześć tak się składa że w sumie mam, od kolegi 8 sezonów tego serialu :) jak wiemy jest to bardzo dużo, nigdy osobiśce tego nie oglądałem, i Chce się tak was zapytać czy warto stracić Tyle godzin na oglądanie tego ? :) czy lepiej poszukać jakiś inny serial pozdrawiam . !
Wg mnie nie stracisz ani minuty. To jeden z lepszych seriali. Obejrzejnie wskazane :)
oglądałam dziwnie bo od 4 sezonu. Teraz jestem na bieżąco. Na początku oglądałam sporadycznie. Teraz w oczekiwaniu na nowe odc zaczęłam w końcu oglądać 3 pierwsze sezony :P generalnie fajny, jak lubisz seriale kryminalne- polecam, jeden z fajniejszych.
serial naprawdę dobry, zwłaszcza pierwsze sezony tzn. do 5/6 sezonu, bo te ostatnie już trochę "naciągane". Wcześniejsze są zdecydowanie lżejsze i mają w sobie mniej wymuszonego humoru ;) i może dlatego wydaje mi się, że te ostatnie sezony są troszkę słabsze. Niemniej jednak zdecydowanie polecam serial.
Ostatni sezon pokazuje ewidentnie, że już najwyższy czas zakończyć ten serial. Niestety poziom strasznie podupadł i sprawa nawet Palanta wywołuje u mnie przynajmniej znudzenie. Tutaj podobnie jak w House twórcy nie wiedzieli kiedy zakończyć serial co wg mnie powinno nastąpić na sezonie 8. No ale powstał kolejny, oglądalność póki co wskazuje na to, że będzie to ostatni sezon i miejmy nadzieję, że tak będzie.
Za każdym razem, jak czytam podobny wpis, zastanawiam się, o co chodzi. Serial dostałeś od kolegi, więc nie ma tu problemu z dostępnością, płaceniem itp. Wystarczy odpalić. Czy tak trudno wrzucić pierwszy odcinek, żeby samemu się przekonać, czy warto bliżej zapoznać się z serialem? Jeśli Ci się spodoba, pociągniesz dalej, Jeśli nie, poszukasz czegoś innego. Przecież nas nie znasz, nie znasz naszych gustów i opinia: "Tak. koniecznie oglądaj" jest tyle samo warta co "Nie, daj sobie spokój". Więc po co zadajesz takie pytanie?