PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Bones S07E06

użytkownik usunięty

Witam Odcinek świetny akcja niezła dużo się działo i działo świetny pomysł mieli twórcy tylko po gratulować oceniam go na 8/10. Warto.

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem co ci sie w nim tak bardzo podobało jak dla mnie średni 5/10

ocenił(a) serial na 8

Mi tez się podobał. Ciekawie wprowadzili nowego seryjnego zabójcę. Rzeczywiście jest tak jak mówili aktorzy i twórcy: bohaterowie poczuli w nim zagrożenie, byli zaniepokojeni. Mam nadzieję, że następne odcinki (dopiero koniec marca- a niech to!) z nim będą równie niezłe. Też daję 8/10.

ocenił(a) serial na 8

Mi również bardzo się spodobał ten odcinek, a już myślałam ze serial się wypala ;)

ocenił(a) serial na 8

Ten odcinek był najlepszym w tej serii. Naprawdę, [spoiler] ten wirus (robak) w kości mnie powalił. Ten seryjniak to fajny motyw na kilka odcinków. ;)

ocenił(a) serial na 10

Mi tez sie bardzo podobał 8/10, ale szkoda, ze nastepny odcinek dopiero 15 marca ... :(

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Seryjni mordercy w Kościach są straszni. A odcinek naprawdę dobry. Tylko jak teraz zasnę po tym wszystkim?? ;P

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Może mi ktoś wyjaśnić czemu musimy czekać DWA MIESIĄCE na kolejny odcinek? Dopiero co była przerwa... I nagle kolejna? Litości, dwa miesiące to lekka przesada.

ocenił(a) serial na 10
erinnerung

Hey własnie zauważyłem, że następny odcinek za 4 dni ! xD W sumie to pewnie na 8 odcinek bedziemy czekac do marca.

ocenił(a) serial na 10
erinnerung

A co do przerwy to chyba miała byc dlatego, ze Emily miała wtedy rodzić i w 7 odcinku miała byc juz z bobasem. Ale przesuneli premiere 7 na wczesniej, wiec pewnie jeszcze nie urodzi... Poprawie mnie jeśli się mylę.