Witam Odcinek świetny akcja niezła dużo się działo i działo świetny pomysł mieli twórcy tylko po gratulować oceniam go na 8/10. Warto.
Mi tez się podobał. Ciekawie wprowadzili nowego seryjnego zabójcę. Rzeczywiście jest tak jak mówili aktorzy i twórcy: bohaterowie poczuli w nim zagrożenie, byli zaniepokojeni. Mam nadzieję, że następne odcinki (dopiero koniec marca- a niech to!) z nim będą równie niezłe. Też daję 8/10.
Mi również bardzo się spodobał ten odcinek, a już myślałam ze serial się wypala ;)
Ten odcinek był najlepszym w tej serii. Naprawdę, [spoiler] ten wirus (robak) w kości mnie powalił. Ten seryjniak to fajny motyw na kilka odcinków. ;)
Mi tez sie bardzo podobał 8/10, ale szkoda, ze nastepny odcinek dopiero 15 marca ... :(
Seryjni mordercy w Kościach są straszni. A odcinek naprawdę dobry. Tylko jak teraz zasnę po tym wszystkim?? ;P
Może mi ktoś wyjaśnić czemu musimy czekać DWA MIESIĄCE na kolejny odcinek? Dopiero co była przerwa... I nagle kolejna? Litości, dwa miesiące to lekka przesada.
Hey własnie zauważyłem, że następny odcinek za 4 dni ! xD W sumie to pewnie na 8 odcinek bedziemy czekac do marca.