Witam odcinek finałowy mi się podobał bardzo jak zwykle pokazali klasę scenażyści zobaczymy czy będzie na 100% sezon 7 . Oceniam odcinek tak na 8/10 . Polecam każdemu ten seria.
SPOJLER xD
Ja na zakończenie sezonu (choć nieco słabe) mogę powiedzieć tylko jedno: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA! :D Strasznie się cieczę, że Bones jest w ciąży z Boothem :) Co do całego odcinka, nie rozumiem tego naukowego bełkotu, także aby dokładniej poznać sprawę, muszę poczekać na wersję z napisami. Ale B&B w przebraniu: jak zwykle super :D
Właśnie, na koniec moja mina to jedno wielkie WTF?! To było takie surrealistyczne, że aż się boję, że okaże się jakimś snem czy coś. Muszę jeszcze raz obejrzeć ze dwa poprzednie odcinki, bo za chiny ludowe nie pamiętam kiedy oni ze sobą seks uprawiali, żeby zrobić to dziecko. Chyba, że to nie było pokazane, bo na ostatnią chwilę zmienili zakończenie (podobno było zrobione i nie mieli zamiaru wprowadzać ciąży Emily do fabuły). Jak ktoś wie jak i kiedy zrobili to dziecko to niech mi przypomni.
Cieszę się, że syn Angeli i Hodginsa jest zdrowy. A wszyscy mówili, że ona urodzi bliźnięta:)
Wkurzała mnie ta ruda gówniara z kręgielni. Wendell kontaktujący się z porodówką zabawny. I ten moment, kiedy Angela zacisnęła pięść na piersi Hodginsa. Jego mina:) Nie mogę się doczekać następnego sezonu.
Zrobili to w 22 odcinku 6 serii, ale nie było to pokazane :/ Ściślej, noc po tym, kiedy Vincent zginął, Bren weszła do pokoju Bootha, żeby z nim pogadać. I to wtedy, ale cholera, nie pokazali tego widzom, co to ma być?! -,-
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! Najlepsze możliwe zakończenie sezonu:)
PS. Kiedy sie zaczyna 7? Jest podana data?
Z tego co wiem, nie zaczęli go jeszcze kręcić :D Ale mam nadzieję, że po wakacjach już będzie, bo dłużej czekać nie dam rady xD
Jak się nazywa ta piosenka na samym końcu??!!!
PS. Według mnie najfajniejszy moment odcinka to uśmiech Bootha na wiadomość o ciąży Bones <Love_It>
piękne zakończenie sezonu i jakże ZASKAKUJĄCE !! mina Bootha boska bo jak Bones mu o tym mówila (i jak szli i Booth gadal) to była zmartwiona bo widziała, że Angele i Hodginsa łaczy wielka milosc itp (wszystko w co wierzy Booth) ale jak on "pięknie" zareagowal na ta wiadomosc i wtedy Bones sie ucieszyla ^^ hihihi bedzie mini wersja Bootha -Bones :)