Wyobrażacie sobie kogokolwiek innego w postaci Bones, niż E.Deschanel. Jakąś inną aktorkę , ktora lepiej według was pasuje?? Bo ja nie. Nie ukrywam, że Kości to mój ulubiony serial. Uwielbiam go za świetny, orginalny humor, wyraźite postaci, które zapadają w pamięć, aż po samą fabułę. Jednak Booth i Bones przebijają wszystko. Brennan w wykonaniu Deschanel jest na
Nie! nie wyobrażam sobie i Taak..zgadzam się całkowicie. Szczerze mówiąc nie widziałam E.Deschanel w żadnej innej
produkcji, ale postać Brennan jest wręcz fenomenalna. Można powiedzieć, że jej postac jest zapięta (napisana) na
ostatni guzik. Zachowanie, emocje, charakter, relacje..to wszystko jest spójne i pasuje do
racjonalnej Bones. Więc wielki szacunek, dla aktorki, reżyserów i scenarzystów.
Całkowicie się z Wami zgadzam... :) Żadna inna aktorka nie dorównałaby E. Deschanel w roli Bones, która znakomicie wykreowała tą postać, którą gra rewelacyjnie... Bardzo mi się podoba... ;) I tak przy okazji nikt inny nie mógłby zastąpić obecnych aktorów... np. Booth to jest Booth (D. Boreanaz) i tyle.. Żaden aktor nie nadawałby się na "niego"... Takie jest przynajmniej moje zdanie...
Pozdrawiam Wszystkich Fanów Bones ;)