PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

BonesS07E02

użytkownik usunięty

Witam odcinek jak zwykle świetny polecam :) kilmat zachowany itp.

ocenił(a) serial na 10

Odcinek świetny. Fajny ten nowy stażysta :)

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Heh, red-neck z wykształceniem. Na ogół to się z nich nabijają i przedstawiają jako wzór ociężałości umysłowej.

ocenił(a) serial na 8

Uff udało mi się w końcu obejrzeć! Super odcinek. Nowy sezon zaczyna się bardzo fajnie, powyżej moich oczekiwań. Oczywiście czekam na kolejną sprawę :)

ocenił(a) serial na 10
Mala_Lady_Punk

Szkoda że już ta seria się kończy.A nowa pewnie będzie w Nowym Roku.

ocenił(a) serial na 8
lucyna63

Nie tyle co się kończy, tylko przerwa świąteczna będzie, jak zawsze zresztą. Co nie zmienia faktu, że sezon będzie krótki... Jakieś piętnaście odcinków, czy coś takiego?

użytkownik usunięty
Mala_Lady_Punk

a 7 sezon jest ostatnim? :)

ocenił(a) serial na 8

A tego to nie wiem...
Są dwie wersje:
1. Ta krótka seria ma być tylko takim zapychaczem, kolejny, ósmy sezon będzie taki sam jak poprzednie.
2. Sezon ma uregulować wszystkie sprawy i zakończyć serial.
Myślę, że bardziej możliwa jest wersja pierwsza.

użytkownik usunięty
Mala_Lady_Punk

ten serial nigdy się nie nudzi wiec mam nadzieje że masz rację i bedzie 8 seria :D

użytkownik usunięty

czy mozna w interncie gdzies poczytać streszczenia odcnków 7 sezonu? moze byc nawet po angielsku. Pozdrawiam

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Ko%C5%9Bci#Sezon_7

http://en.wikipedia.org/wiki/Bones_%28season_7%29#Episodes

użytkownik usunięty
Matt_888

dzięki ;) ale szkoda że nie ma szczegółowych opisów heh bo nie mogę się doczekać odcinków;p

Co do odcinka to, jak zawsze, bardzo doby. Irytujące było tylko zachowanie Bones, strasznie wielka pani antropolog, znająca zwyczaje społeczne setek różnych plemion, grup, kultur, subkultur itp., nie wiedziała, że ojciec dziecka zapewne chciałby być obecny podczas usg.

ocenił(a) serial na 8
Matt_888

wie ktoś jaki tytuł piosenki, która leci pod koniec jak bones szuka dalej dowodów?

umc__

http://www.tunefind.com/show/bones/season-7

ocenił(a) serial na 10
Matt_888

Mnie też to wkurzyło trochę, że ona tak wszystko sama robi, ja wiem, że to dla niej nowa sytuacja. że zawsze martwiła się sama o siebie i tylko na sobie mogła polegać, ale teraz jest w związku, zna Booth'a na wylot i powinna wiedzieć, że jemu zależy na tym, żeby uczestniczyć w życiu dziecka, a USG to ważne przeżycie dla obojga rodziców. Mam nadzieję, że z czasem zacznie bardziej myśleć o potrzebach Booth'a i angażować go w swoje plany, bo jak na razie to mam wrażenie, że to ona "nosi spodnie" w ich związku:). Swoją drogą strasznie rozbawiło mnie to jej wytłumaczenie dlaczego nic nie powiedziała Booth'owi o tym usg: "Nie powiedziałam Ci, bo usg ma słaby czarno-biały obraz,a Ty lubisz tylko kolorowe filmy.":D:D. Hehe no tak, przecież to racjonalne wytłumaczenie:):). Ale odcinek super, jak zawsze, jestem pełna podziwu, że wciąż nie brakuje im pomysłów na przedstawianie nam tych wszystkich kryminalistycznych zagadek do rozwiązania:)