PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Ciąża

użytkownik usunięty

Już od dłuższego czasu interesuje się serialem (oglądałam 3,4,5 sezon i teraz oglądam 6). Niedawno widziałam zwiastun 7 sezonu - Bones w ciąży z Boothem!? Ale... Kiedy oni w takim razie uprawiali seks? Pominęłam coś czy co... Bo nie do końca się teraz łapię (odcinki oglądam co niedziele na Polsacie, a do końca 6 sezonu jeszcze troszkę zostało). Mógłby mi to ktoś bliżej przybliżyć?

Spokojnie, nic nie pominęłaś - o ciąży Bones Booth się dowie w ostatnim odcinku szóstego sezonu, natomiast spali ze sobą w odcinku, którym ginie pewien z bohaterów (nie chcę Ci spoilerować za bardzo), choć nigdy to tak naprawdę nie zostało dosłownie pokazane - jest jedynie Bones śpiąca w mieszkaniu Bootha, a zresztą, zobaczysz.

użytkownik usunięty
coolness

UFFF dzięki ^ ^ Ale... "(...)ginie pewien z bohaterów..." - teraz zaczęłam poważnie się bać... Mam nadzieję, że nie będzie to wielka strata - a zresztą, poczekam tę parę tygodni to zobaczę. Nie lubię wyszukiwać spoilerów, czy oglądać odcinków w necie, bo nie ma tej przyjemności czekania (a o ciąży dowiedziałam się przez przypadek).

Osobiście twierdzę, że była to dość spora strata, ale wszystko zależy od punktu widzenia.

coolness

zgadzam się. nie wiedziałam, że może tak zasmucić śmierć jednego z bohaterów durnego serialu...

ocenił(a) serial na 8
coolness

ta ciąża jest z kosmosu. mam nadzieje, że poroni, albo urodzi same kości.
smierc w ostatnim odcinku 6 sezonu jest na pewno lepszym zabiegiem. ciekawe kogo skreślą w 7...
jak narazie zniknęly moje 2 ukochane postacie - dr addy i howie epps. _._ oby nie sweets.

ocenił(a) serial na 10
coolness

Dla mnie to była naprawdę duża strata, uwielbiałam tą postać!