PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Czy ktoś orientuje się może, który sezon do zeszłej niedzieli leciał od 21:00-23:00 (dwa odcinki) na Polsacie?

patriciag

Był to sezon 6 ;)

ocenił(a) serial na 10
makusiaa

dzięki :-)

ocenił(a) serial na 10
patriciag

Był to 5 sezon

ocenił(a) serial na 9
mona_101

Jednak makusiaa mówi prawdę. Konkretnie odcinek, który tydzień temu przerwał sezon, to odcinek 15 "The Killer in the Crosshairs". Do końca 6 sezonu pozostały 2 odcinki, ale jak na razie, Polsat puszcza filmy (dziś Tango i Cash, w następną niedzielę Sezon na Leszcza).

Ech...mogliby się zlitować i dokończyć w jedną niedzielę sezon, a nie zostawiać tak. Owszem, 7 sezon w planach, ale...

loginnuss

loginnuss - Do końca szóstego sezonu zostało ok. 10 odcinków , bo cały sezon składa się z 23 odcinków. Więc to przynajmniej z jakieś 5 tygodni ;-) A Polsat zrobił teraz przerwę wakacyjną i Kości zobaczymy najprawdopodobniej dopiero we wrześniu.

ocenił(a) serial na 9
makusiaa

Fakt, na wiki dopisali tylko do 17 odcinka...Moja pomyłka.

ocenił(a) serial na 8
loginnuss

Witam. Poczytałam niechcący późniejsze posty o finale 6 sezonu i pluję sobie w brodę. A polsat sobie pogrywa z widzem. Przerwali w połowie 5 sezon a teraz na 6 trzeba czekać do września?! Wolne żarty. Heh. Poszukam odcinków online. Ja nie mogę tyle czekać!!! Czy wie ktoś na którym odcinku zakończono emisję 6 sezonu? Już się gubię w tym. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam