PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Kości znów wrócą na wiosnę czy może na jesień. Słaba oglądalność czy co? W najblizyszym tygodniu beda dwa filmy za tydzień Tango i Cash za dwa sezon na leszcza. Proszę powiedzcie mi kiedy spowrotem przywróca na antenę kości, bo mnie szlag trafi.

pitixpl

Polsat już chyba wyemitował ostatnie odcinki przed przerwą wakacyjną ( czyli w zeszłą niedziele ) . Teraz z pewnością puszczą stary sezon , a do 6 powrócą najprawdopodobniej we wrześniu. Tak mi się przynajmniej wydaje.

ocenił(a) serial na 10
makusiaa

Okej dziękuję. Czemu nie mogli zrobić tej przerwy w czerwcu :/

pitixpl

Myślę, że po prostu nowsze odcinki są jeszcze za drogie. Polsat wyemitował 11 lub 12 odcinków najnowszego sezonu, którego finał Fox nadał dopiero wczoraj. Prawa do emisji drugiej połowy sezonu są jeszcze horrendalnie drogie, a we wrześniu cena pewnie spadnie o połowę, bo w USA zaczną emitować 7 sezon. Tak że musisz uzbroić się w cierpliwość, albo obejrzeć resztę 6 sezonu online.

ocenił(a) serial na 9
mara85

Hm... no fakt, nie pomyślałem o tym. Dzięki :) Szkoda tylko, że to ostatnie 2 z 17 zostały (sam finał sezonu 6). Cóż, to sdo września :)

ocenił(a) serial na 9
loginnuss

jak to 2 z 17? Sezon szósty ma 23 odcinki. Ostatni z nich został właśnie dopiero co nadany w telewizji FOX.