PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Polsat za tydzień 29 kwietnia zacznie puszczać coś innego (nie pamiętam co). Pewnie puszczą cały sezon a potem powrócą do serialu "Kości" by dokończyć 7 serie. Wiadomo czemu robią przerwę bo byli zbyt blisko (parę odcinków) amerykańskiej emisji a Polska tv musi być oczywiście sporo zacofana. więc muszą się wstrzymać.

ocenił(a) serial na 6
Kobra83

Emitowany będzie Breaking bad, czyli doskonały serial - jeden z najlepszych. Świetne aktorstwo, fabuła, dialogi, ogólnie wysoki poziom. Gorąco polecam, widziałem już wszystkie 4 sezony.

Kobra83

Dokładnie . Puszczany będzie BB który jest 100 razy lepszym serialem niż Kości ,,,

ocenił(a) serial na 10
Sobiera

Chyba w szoku jesteś. Bones to najlepszy serial na świecie. BB 9 / 10, a 4 sezon zszedł trochę na psy.

Kobra83

"Sporo zacofana" - nie zgadzam się z tym stwierdzeniem w tym przypadku. Rożnica numerów odcinków jest niewielka i oczywiste jest, że odcinki puszczane w USA nie mogą od razu pojawić się w Polsce i to nie ze względu na zacofanie.

ocenił(a) serial na 10
Kobra83

Naszczęście kości lecą w czwartki i to 2 odcinki ale dopiero to 2 sezon mam nadzieje że w końcu dokończą 7 sezon bo nie mogę się doczekać