PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Miejcie godność.
Tego czytać się nie da , wstyd takie coś publikować.

ocenił(a) serial na 10
MoRRs_Z_LaSu

Moim zdaniem nie skończyli ! I chwała bogu że nie ! Kocham czytać opowiadania wszystkich bez wyjątku, a jeśli Ci się nie podoba to po prostu napisz to w komentarzu i podaj choć jeden argument. Nie podoba mi się to że od razu zakładasz że wszystkie opka to szajs. Powinieneś docenić to, że ktoś ma odwagę i potrafi coś napisać...

ocenił(a) serial na 8
Iza_Bones

A ja jestem za tym, aby trochę przystopowali z tymi opowiadaniami. Nie, żebym coś do nich miała, kilka nawet sama przeczytałam i są ok, ale to nie miejsce na to. Załóżcie sobie bloga i tam się rozpisujcie, a tak to trochę zaśmiecacie. Czasami mam ochotę poczytać coś o serialu, o odcinkach i postaciach, ale przez te historyjki ciężko się przekopać. Podobna sytuacja ma się z "bitwami aktorów", po cholerę to komu, bezsensowna gra. Można się wypowiedzieć kto was irytuje, albo którą postać lubicie tak po prostu, nie rozumiem po co ta cała heca z dodawaniem lub odejmowaniem punktów...

ocenił(a) serial na 10
iwona7

Iwona zgadzam się z Tobą w 100%. Skoro wpadłaś już na pomysł to proponuję załóż temat, gdzie będziemy się wypowiadać kogo lubimy a kogo nie i dlaczego, sama jestem ciekawa wypowiedzi:)

MoRRs_Z_LaSu

Chciałam tylko podbić temat wyżej.

ocenił(a) serial na 4
_LG_

:)

ocenił(a) serial na 8
MoRRs_Z_LaSu

Zgadzam się w 100% ! Gdyby tam były jakieś fakty, ciekawe opisy, a są to w większości dialogi kręcące się wokół Bones i Botha, a na końcu zazwyczaj się całują i jest big love... rzygać się chce! Grafomaństwo, przez ogromne Gie! Jeżeli nie umiesz pisać, a MUSISZ to załóż sobie bloga, a nie zaśmiecasz FW!