PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

W związku z tym chciałem się Was o coś zapytać. Mianowicie czy ten serial posiada jakąś głębszą fabułę? Mam tu na myśli czy jest raczej w stylu "CSI: Zagadki Miami/Nowego Jorku/Las Vegas" czy ma jakąś dobrą fabułę główną. Chodzi mi o to, czy nie skupiają się tam tylko na zagadce do rozwiązania, a fabuła główna to tam tylko po to aby była.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

Fabuły Głównej dosłownie nie ma. Jednak w serialu jest postępowe przedstawianie relacji międzyludzkich oraz problemów bochaterów. Jest również kilka wątków poboczych, które są jednak intotne dla serialu. Mówiąc prościej oglądając na wyrywki rozumie się sprawę nie rozumie się zachowani bochaterów, oglądając pokolei rozumie się wszystko. Przepraszam że odpowiedź taka rozwleczona, ale trudno opisać serial sam w sobie bez opisu faubły.
Pozdrawiam
Magda

rubi_rubinek

Obejrzałem na razie 4 odcinki pierwszego sezonu i jest tak jak myślałem, czyli jest to tzw. "bezfabułowiec" jak ja to mówię. Jednak podoba mi się, a to dlatego iż, lubię kryminały i interesuję się zagadkami kryminalnymi, dlatego serial w porządku, aczkolwiek do Arcydzieła mu daleko, ale jak skończę go oglądać całego to 7/10 ma u mnie murowane. Fajny serial i co najważniejsze porządnie zrobiony (jak na razie), ale jednak dla miłośników gatunku rzekłbym.