Przestali emitować ten serial k.... jasna h.....a-szlag,by to,uwielbiałem te serial i pomagał mi w
trudnych chwilach przeżyć a oni mi go zabrali!!!Wiecie gdzie go puszczają?Ale nie chce żadnego
płatnego kanału tylko bezpłatny-powiedzcie jak wiecie-byłbym bardzo wdzięczny wam za tą
bezcenną
informacje?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????
Jeden znak zapytania wystarczy. Pomagał Ci w trudnych chwilach przeżyć really? Podobno na Fox Polska go emitują.
Kiedy miałem trudną sytuacje i natrętne lęki i tym podobne gówno- oglądałem Kości, a obejrzenie odcinka było, jak uświęcony rytuał. Serial ten lepiej pomaga, od antydepresantów. Ponadto pobudza kreatywność i daję siłę, do działania!
poszukaj na serwisach internetowych oferujących darmowe streamy z seriali. Na wszystkich są już wszystkie odcinki.
Teraz, już leci, na całe szczęście. Wczoraj, albo przedwczoraj zaczynał się pół godziny, przed północą dwa odcinki.
Polecam ekino. pl , ja tam oglądam. Co prawda trzeba zapłacić aby mieć pełny dostęp. Ale za 2 zł masz konto premium na 2 dni i można oglądać :P Ja właśnie nadrobiłam cały 8 sezon. Odcinki pojawiają się niedługo po premierze w USA a i na napisy nie trzeba długo czekać.
no bo mówię, trzeba wykupić konto premium. ja zawsze wykupuje na 2 dni więc wychodzi tanio. jeden weekend i sezon jest mój :) A jeśli mimo to ci nie działa to może nie masz jakiejś wtyczki czy coś
spróbuj poszukać. w końcu wtyczkę zawsze można ściągnąć i zainstalować a jest po co :D