PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Wkurzenie

ocenił(a) serial na 10

Przestali emitować ten serial k.... jasna h.....a-szlag,by to,uwielbiałem te serial i pomagał mi w
trudnych chwilach przeżyć a oni mi go zabrali!!!Wiecie gdzie go puszczają?Ale nie chce żadnego
płatnego kanału tylko bezpłatny-powiedzcie jak wiecie-byłbym bardzo wdzięczny wam za tą
bezcenną
informacje?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????

ocenił(a) serial na 10
920

Jeden znak zapytania wystarczy. Pomagał Ci w trudnych chwilach przeżyć really? Podobno na Fox Polska go emitują.

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Kiedy miałem trudną sytuacje i natrętne lęki i tym podobne gówno- oglądałem Kości, a obejrzenie odcinka było, jak uświęcony rytuał. Serial ten lepiej pomaga, od antydepresantów. Ponadto pobudza kreatywność i daję siłę, do działania!

920

poszukaj na serwisach internetowych oferujących darmowe streamy z seriali. Na wszystkich są już wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 10
920

Nielepiej ogladac online na bierzaco ?

ocenił(a) serial na 6
920

P o l s a t, jakoś wieczorami zawsze leci. Albo na ii tv in fo.

ocenił(a) serial na 10
Aleksiss

Teraz, już leci, na całe szczęście. Wczoraj, albo przedwczoraj zaczynał się pół godziny, przed północą dwa odcinki.

ocenił(a) serial na 8
920

Polecam ekino. pl , ja tam oglądam. Co prawda trzeba zapłacić aby mieć pełny dostęp. Ale za 2 zł masz konto premium na 2 dni i można oglądać :P Ja właśnie nadrobiłam cały 8 sezon. Odcinki pojawiają się niedługo po premierze w USA a i na napisy nie trzeba długo czekać.

ocenił(a) serial na 10
Oleksandra_94

Nie działa mi

ocenił(a) serial na 8
920

no bo mówię, trzeba wykupić konto premium. ja zawsze wykupuje na 2 dni więc wychodzi tanio. jeden weekend i sezon jest mój :) A jeśli mimo to ci nie działa to może nie masz jakiejś wtyczki czy coś

ocenił(a) serial na 10
Oleksandra_94

Właśnie chyba tego nie mam.

ocenił(a) serial na 8
920

spróbuj poszukać. w końcu wtyczkę zawsze można ściągnąć i zainstalować a jest po co :D

ocenił(a) serial na 8
920

zalukja.pl - wszystkie serie są. Plus w tv na AXN, Fox i Polsat.

użytkownik usunięty
920

sciagnij sobie i nie marudź. lol, to nie jest trudne

Polsat i tak nie jest bardzo do tyłu. Tylko 12 odcinków póki co, a 8x13 ma być chyba 3 września.

ocenił(a) serial na 7
920

Ludzie nie wiecie co to torrenty?

ocenił(a) serial na 10
Ringoo

na i i tv sa wszystkie na bierzaco