Pelant na 3 miejscu ? Chyba sobie zartujesz.. Pelant jest genialny.
1.Pelant
2.Grabarz
3.Gormogon
Czasem to już jest przegięcie z tym Pelantem. Chodzi mi o rzeczy typu wirus na kościach itd. Gra genialnie, ale jednak dla mnie kolejność jest taka:
1. Grabarz
2. Gormogon
3. Pelant.
1. Gormogon - udało mu się przekabacić Zacka. Ten wątek to minus dla serialu, ale, patrząc z innej strony, plus dla przestępcy
2. Grabarz - genialny i prosty zarazem. I ta francowatość świecąca z oczu po zdemaskowaniu
3. Pelant - za przekombinowany i przesadzony. Taa, mega-geniusz którego nikt nie zatrzyma, a jak wpadnie to ma takie alibi, że udaje mu się wymigać. Ok, nie można go złapać za szybko, by nie tracić szwarccharakteru, ale bez przesady.
1.Pelant
2.Gravedigger
3.Epps
Gormogon sam w sobie nie wydaje się być aż tak ciekawą postacią, on i Zac...to było jakieś takie nierealistyczne...
http://bones.wikia.com/wiki/Howard_Epps
Zabijał młode blondynki,geniusz, uwielbiał zagadki, miał obsesję związaną z dr Brennan
Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek, w którym pojawia się Pelant i gość jest mocny :) Jednak z tych, których do tej pory oglądałem to chyba właśnie Howard Epps był najlepszy, bo też wystawiał inteligencję Brennan na próbę. Grabarz też bardzo wyrazista postać. No i na końcu postawię Gormogona.