PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Zwracam się z pytaniem do wszystkich maniaków :) kości: czy są już jakieś zwiastuny, zapowiedzi sezonu V? Może jakieś przecieki co do fabuły. Dzisiaj skończyłem oglądać IV sezon i jestem bardzo ciekaw co będzie dalej. Ciężko będzie wytrzymać do września. Zdaje sobie sprawę, że pewnie już się ktoś o to pytał w już istniejących tematach, ale tyle wpisów w rożnych wątkach jest nie do "przejścia" :]
Jak na razie krążymy w temacie domysłów, a mnie interesują konkrety.

P.S. Finał sezonu IV dużym rozczarowaniem. Trick z "amnezją" Booth'a przyprawił mnie o atak śmiechu:)
Oglądając to przypomniał mi się taki stary brazylijski serial, który oglądałem jak byłem dzieciakiem, "Luz Maria" http://www.filmweb.pl/f107744/Luz+Maria,1998 :):) jeszcze trochę i fabuła się zagmatwa podobnie.

Pozdro dla wszystkich fanów Kości. Świetny serial, który przykuł mnie do biurka na kilkanaście godzin:)

ocenił(a) serial na 7
Blink21

Pogrzebałem trochę głębiej w internecie i znalazłem ciekawy wywiad z Emily Deschanel.
Twierdzi, iż jest mało prawdopodobne, że jej bohaterka zajdzie w ciąże
szybko.

"There are complications along the way of [Temperance and Booth] discussing having children,"
"I think it's very possible she will be pregnant in the future, but I don't think its going to happen right away. I think she has some growing to do. "Everyone is aware that once you get the two characters together you lose...

Blink21

Wedlug Emily w 5 sezonie zobaczymy zaskakujących gości.
Otóż pojawi się Cyndi Lauper, ale nie wcieli się ona w samą siebie. Pewna jest wizyta Stephena Fry oraz Zoey Deschanel, siostry Emily.
Wedlug Davida nie ma sie co martwic amnezja Bootha. Bedzie to krotkotrwaly zanik pamieci, powiedzmy kilka odcinkow.

To wszystko co udalo mi sie wyszperac.

ocenił(a) serial na 7
klaudias92

Ok Thx. Trochę mnie uspokoiłeś z tą amnezją:)