PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

brat hodginsa

ocenił(a) serial na 8

czy tylko mi się wydaje czy autorzy są niekonsekwentni co do tego czy Hodgins ma rodzeństwo?
w odcinku Aliens in a Spaceship gdzie Bones i Hodgins zostają złapani przez grabarza Booth mówi
żeby zadzwonić do brata Jacka, po czym Angela wspomina że pojechał na wyprawę wędkarską.
Natomiast niedawno w odcinku Hodgins mówi że jest jedynakiem i jest bardzo zdziwiony tym że ma
brata. Oraz fakt że skoro Jack w 3 sezonie ma brata to jak może być jedynym spadkobiercą firmy?
troche się w tym pogubiłam... ;/

ocenił(a) serial na 10
Annabeth_515

No mnie też to zastanawia. Najpierw o nim wspominają a później mówią że Hodgins jest jedynakiem. Też się pogubiłam.

ocenił(a) serial na 8
Annabeth_515

w odc Aliens in a Spaceship Booth mowi do Angeli aby zadzwoniła do brata Bones To z bratem Hodginsa to po prostu błąd lektora

ocenił(a) serial na 8
weronikag111

aa w takim razie to ma sens :) dzięki ;)

ocenił(a) serial na 10
Annabeth_515

Oglądanie seriali z napisami > oglądania seriali z cenzurowanym i zmieniającym znaczenie tekstów oraz zagłuszającym soundtrack lektorem.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Zgadzam się z tobą 101%!! ale niestety nie mogłam znaleźć tego z napisami ;/ jeżeli wiesz gdzie to prosze napisz mi na piv, będe baaaaardzo wdzięczna :)
P.S
lektor > dubbing ;)

ocenił(a) serial na 10
Annabeth_515

Zgadzam się. :P Nie wiem czy znajdziesz gdzieś online z napisami, w sieci wszędzie jest z polsatowskim lektorem. :)

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

a ten lektor to nędza wole napisy

brat Jacka nie móggł być spadkobiercą fortuny bo jest niestabilny emocjonalnie i prawie na pewno ubezwłasnowolniony

ocenił(a) serial na 7
Annabeth_515

Sprawdź na i i i t v. Bez spacji :)

ocenił(a) serial na 8
Wercia1501

dziękuje :)