czy tylko mi się wydaje czy autorzy są niekonsekwentni co do tego czy Hodgins ma rodzeństwo?
w odcinku Aliens in a Spaceship gdzie Bones i Hodgins zostają złapani przez grabarza Booth mówi
żeby zadzwonić do brata Jacka, po czym Angela wspomina że pojechał na wyprawę wędkarską.
Natomiast niedawno w odcinku Hodgins mówi że jest jedynakiem i jest bardzo zdziwiony tym że ma
brata. Oraz fakt że skoro Jack w 3 sezonie ma brata to jak może być jedynym spadkobiercą firmy?
troche się w tym pogubiłam... ;/
No mnie też to zastanawia. Najpierw o nim wspominają a później mówią że Hodgins jest jedynakiem. Też się pogubiłam.
w odc Aliens in a Spaceship Booth mowi do Angeli aby zadzwoniła do brata Bones To z bratem Hodginsa to po prostu błąd lektora
Oglądanie seriali z napisami > oglądania seriali z cenzurowanym i zmieniającym znaczenie tekstów oraz zagłuszającym soundtrack lektorem.
Zgadzam się z tobą 101%!! ale niestety nie mogłam znaleźć tego z napisami ;/ jeżeli wiesz gdzie to prosze napisz mi na piv, będe baaaaardzo wdzięczna :)
P.S
lektor > dubbing ;)
Zgadzam się. :P Nie wiem czy znajdziesz gdzieś online z napisami, w sieci wszędzie jest z polsatowskim lektorem. :)
a ten lektor to nędza wole napisy
brat Jacka nie móggł być spadkobiercą fortuny bo jest niestabilny emocjonalnie i prawie na pewno ubezwłasnowolniony