PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78160
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

pocalunek

ocenił(a) serial na 10

czy booth i kosci sie wreszcie pocalowali? lub byli/beda razem. jakies informacje?

ocenił(a) serial na 10
darija_23

Tak, pocałowali się w odcinku rocznicowym ( z okazji jakiejś okrągłej liczby odcinków- chyba to było w sezonie 5). Booth powiedział że ją kocha, a Bones na to, żeby byli nadal przyjaciółmi. Z kolei we wczorajszym odcinku Bones powiedziała Boothowi, że powinna mu dać szansę, a on na to, że kocha Hanne.
Mam nadzieje, że Bones i Booth w końcu będą razem- mimo różnic oni SĄ DLA SIEBIE STWORZENI !!! Poważnie się wkurzę jak nic z tego nie będzie!

ocenił(a) serial na 8
agawa87

trzeba przyznać, że producenci od lat się już z nami drażnią w tej kwestii, ile można ;D
aczkolwiek, jak Booth i Bones się zejdą serial straci jakby swój... "główny wątek" bo wiele wokoło tego uczucia się obraca. mam nadzieje, że jakoś ładnie to rozegrają i jednocześnie nie straci na tym swojego uroku i napięcia "czy w końcu będą razem" ;)

ocenił(a) serial na 8
agawa87

Agawa87, trochę się już zmieniło od czasu, kiedy Bones wyznała uczucie Boothowi.

ocenił(a) serial na 10
Drozdzowa

Film bardzo ciekawy. Zastawia mnie tylko jedna rzecz ,producenci kiedykolwiek zrobią żeby Bones i Booth byli w końcu razem.

ocenił(a) serial na 10
Drozdzowa

Drozdzowa: Jestem na bieżąco jeśli chodzi o odcinki, które lecą teraz na Polsacie- i do tych odcinków odnosi się moja wypowiedź. Wiem, że na zachodzie odcinki Kości są trochę do przodu, jednak jeszcze do nich nie dotarłam.

ocenił(a) serial na 7
agawa87

SPOILER!
Jestem na bieżąco z odcinkami, które lecą w stanach na FOX.
Dziś zostanie wyemitowany odcinek, który wiele dobrego wróży temu związkowi ;)
Radzę obejrzeć na YouTube PROMO do odcinka 6x22

ocenił(a) serial na 10
Mrs-B

Muszę koniecznie obejrzeć. Jeśli Bones i Booth wreszcie będą razem - jestem ZA!!!

ocenił(a) serial na 8
agawa87

Aha, aha, zwracam honor :))

ocenił(a) serial na 9
darija_23

Sezon 6 odcinek 22, bedzie sie dzialo i na powietrzu i w sypialni! Warto obejrzec!

ocenił(a) serial na 10
Gitstrad

To są tylko domniemania, nie wprowadzaj innych w błąd. Wszystko okaże się w finałowym odcinku, który bd za chyba tydzień ;p

Gitstrad

SPOILER w odcinku 22 sezonu 6 Dowiadujemy się, że Booth i Bones ze sobą spali..

ocenił(a) serial na 10
halfblood_princess

Oooo :D Możesz napisać źródło?

ocenił(a) serial na 8
paumar1

wystarczy obejrzeć odcinek ;) spali ze sobą, ale nie pokazali czy po prostu spali przytulając się czy coś więcej ... straszna niepewność :/

ocenił(a) serial na 10
jarekxzzz

Ojoj ... mój błąd. Myślałam, że chodzi o odcinek 23.
Bo 22 już widziałam wczoraj i wiem, że tego nie pokazali. Myślałam, że halfblood_princess pisze, że w 23 o tym się dowiemy. Mój błąd (pomyliła mi się numeracja), przepraszam.