czy booth i kosci sie wreszcie pocalowali? lub byli/beda razem. jakies informacje?
Tak, pocałowali się w odcinku rocznicowym ( z okazji jakiejś okrągłej liczby odcinków- chyba to było w sezonie 5). Booth powiedział że ją kocha, a Bones na to, żeby byli nadal przyjaciółmi. Z kolei we wczorajszym odcinku Bones powiedziała Boothowi, że powinna mu dać szansę, a on na to, że kocha Hanne.
Mam nadzieje, że Bones i Booth w końcu będą razem- mimo różnic oni SĄ DLA SIEBIE STWORZENI !!! Poważnie się wkurzę jak nic z tego nie będzie!
trzeba przyznać, że producenci od lat się już z nami drażnią w tej kwestii, ile można ;D
aczkolwiek, jak Booth i Bones się zejdą serial straci jakby swój... "główny wątek" bo wiele wokoło tego uczucia się obraca. mam nadzieje, że jakoś ładnie to rozegrają i jednocześnie nie straci na tym swojego uroku i napięcia "czy w końcu będą razem" ;)
Agawa87, trochę się już zmieniło od czasu, kiedy Bones wyznała uczucie Boothowi.
Film bardzo ciekawy. Zastawia mnie tylko jedna rzecz ,producenci kiedykolwiek zrobią żeby Bones i Booth byli w końcu razem.
Drozdzowa: Jestem na bieżąco jeśli chodzi o odcinki, które lecą teraz na Polsacie- i do tych odcinków odnosi się moja wypowiedź. Wiem, że na zachodzie odcinki Kości są trochę do przodu, jednak jeszcze do nich nie dotarłam.
SPOILER!
Jestem na bieżąco z odcinkami, które lecą w stanach na FOX.
Dziś zostanie wyemitowany odcinek, który wiele dobrego wróży temu związkowi ;)
Radzę obejrzeć na YouTube PROMO do odcinka 6x22
Muszę koniecznie obejrzeć. Jeśli Bones i Booth wreszcie będą razem - jestem ZA!!!
Sezon 6 odcinek 22, bedzie sie dzialo i na powietrzu i w sypialni! Warto obejrzec!
To są tylko domniemania, nie wprowadzaj innych w błąd. Wszystko okaże się w finałowym odcinku, który bd za chyba tydzień ;p
wystarczy obejrzeć odcinek ;) spali ze sobą, ale nie pokazali czy po prostu spali przytulając się czy coś więcej ... straszna niepewność :/