PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze
ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

ona znikim nie będzie...w końcowych odcinkach zostanie pochowana

monikalaskowska22

Ładnie opisane zakończenie:)

monikalaskowska22

a kto ja zabije

ocenił(a) serial na 6
magazynier_48

Xiomare zabije Barbara ;)

buka1234

a dlaczego zabije ja

ocenił(a) serial na 6
magazynier_48

UWAGA SPOILER
W ostatnim odcinku chyba, zabije ją będąc w kostnicy, ponieważ wypije jakąś substancje powodującą śmierć kliniczną tak aby wszyscy myśleli że zmarła. Xiomara pójdzie do tej kostnicy żeby zobaczyć jej zmienioną twarz (ponieważ wcześniej Barbara zrobi sobie operacje plastyczną) i tam zakończy się jej żywot :P

buka1234

barbara jescze kogos zabije

ocenił(a) serial na 6
magazynier_48

Będzie chciała zabić Juana Tobiasa ale jej sie to nie uda

buka1234

kogs jeszcze zabije

ocenił(a) serial na 7
buka1234

no ale ta Xiomara widziała tą Barbare po operacji plastycznej,tylko ze zobaczy jej odbicie w lustrze i przestraszy sie i ucieknie z hotelu.Barbara zażyła jakieś antiudotum powodująca śmierć,żeby wszyscy myśleli że nie żyje,zaś kolejne antidotum miał podac jej ten Alberto żeby wróciła,i tu pytanie sie nasuwa pytanie jak to zrobiła skoro nie podał jej tego Alberto poniewaz sie bił z Romerem i to sie wylało,więc jak to sama zrobiła?

ocenił(a) serial na 6
Sol1987

Tak dokładnie było z tym odbiciem Barbary w lustrze, które zobaczyła Xiomara i potem uciekła myśląc że znowu wariuje heh
A z tym antidotum to chyba nie do końca tak było, ze się wylało, ono prawie się wylało, Alberto sam się nad tym zastanawiał kiedy w trumnie zobaczył Xiomare a nie Barbare i doszedł do wniosku, że B. musiała mieć drugą fiolke antidotum i że go przechytrzyła ;P

ocenił(a) serial na 7
buka1234

no ale jak skoro nie żyła?chyba że go oszukała i sama wstała po kilku godzinach.......:D

ocenił(a) serial na 6
Sol1987

Ona wstała już w kostnicy, jak Xiomara tam przyszła szukając jej ciała i wtedy Barbara ją zabiła i tak zamiast jej pochowali Xiomare a B. żyła dalej ;P

buka1234

Czyli Alberto też do końca się nie zmieni?

ocenił(a) serial na 6
11koala19

Alberto zostanie aresztowany pod koniec serialu

buka1234

A co bedzie z Matką Juliany...?bo jak narazie to strasznie działa mi na nerwy...

ocenił(a) serial na 6
11koala19

Regina zmieni się nie do poznania, będzie się martwiła o Juliane i zda sobie sprawe, że była dla niej niesprawiedliwa :) Dla wszystkich będzie lepsza i milsza, stanie się równą babką :D

buka1234

No i bardzo dobrze bo teraz działa mi strasznie na nerwy....

ocenił(a) serial na 6
11koala19

Rozumiem, mnie tez strasznie wkurzało jej zachowanie w początkowych odcinkach, ale na szczęście wszystko się zmieni ;)