1. Nie mogę znieść tej strasznej nieśmiałości Juliany - ta jej ciapowatość czasami jest aż denerwująca :)
2. Mogli by czasami zmienić makijaż Maritzy - ciekawa jestem jak by wyglądała w innym
GINGER!!!I PEDRO....
I trochę mnie wkurza niezdecydowanie Maritzy/Juliany...wiem że nie może powiedziec od razu prawdy...
Ale załóżmy z tą ciążą....
Przecież boi się odrzucenia z jego strony a i tak chce odejść więc co jej szkodzi powiedzieć mu prawdę...Cały czas miesza chłopakowi w głowie...
Sama nie wie czego chce....Ale ubóstwiam Luzmi z Charlim....Super są...
Dołączam sie. Pedro i ginger. On obleśny, ona zdzira.to, ze młody Mutti jest pusty to wiemy. Ale jak Juliana chce, zeby jej uwierzył to mogła by z nim pogada koło zmierzchu lub przed ranem, zeby zobaczył jej przemianę.
Ale najbardziej mnie wkurzają te jej ucieczki ( jak sie nie moze wytłumaczyć od razu zwiewa) no i sama nic nie wymyśli tylko wszystko musi wymyślać jej koleżanka.
Dokładnie....ona ciągle mówi że on ją nie rozumie...ale jak ma zrozumieć skoro przez głowe mu nie przejdzie że obie mogą być tą jedną....
Okropna uroda głównej bohaterki, zła i słabo dobrana ścieżka dźwiękowa, żenujące "przejścia" i zbliżenia, gra aktorska na poziomie teatrzyków w gimnazjum.
Obejrzałem parę razy krótsze/dłuższe fragmenty przypadkiem na TV Puls i jestem w szoku, że ktoś to kupił, emituje i ma to jakąś oglądalność...
Mnie najbardziej denerwuje Alberto i Pedro. Ten pierwszy dlatego że jest taki napierdliwy w stosunku do Maritzy, a ten drugi przez to jakim jest gnojkiem w stosunku do Luzmili i Pedrita.
Denerwuje mnie też czasami zachowanie Reginy.
mnie wkurza tamtejsza policja.... standardem chyba jest wykonanie badan DNA celem identyfikacji ofiar wypadku oraz zlecenie ekspertyzy w przypadku takich nagran stanowiacych rzekomy dowod przestepstwa, ale on tam zachowuja sie tak, jakby zadna z tych metod jeszcze nie istniala xD w ogole ten policjant mi dziala na nerwy z tym komentowaniem tego, co delikwent akurat zeznaje... wszystkich podwaza tylko nie ta Barbare jakos. Irytujace, o.
No policja rzeczywiście na poziomie Staszka z Wilkowyj.
Jeśli ktoś ogląda Ranczo, to wie o co chodzi jeśli nie to powiem, że chciał zaaresztować kobiety, za rzekome zabójstwo mężów pijaków, tylko dlatego, że w domu znalazł pełne butelki piwa, a oni (te pijaki) wg. niego nawet jakby uciekli to nie zapomnieliby o butelkach.
Mnie bardziej denerwują czarne charaktery, a raczej psychole nienawidzę Basi i tego łysola co się zabił z jej powodu. Oprócz tego denerwuje mnie Pedro i ta jego szajka, a także współpracujący z Basią Bercik i Xiomara.