Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1623
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

1. Nie mogę znieść tej strasznej nieśmiałości Juliany - ta jej ciapowatość czasami jest aż denerwująca :)

2. Mogli by czasami zmienić makijaż Maritzy - ciekawa jestem jak by wyglądała w innym

testerka90

GINGER!!!I PEDRO....
I trochę mnie wkurza niezdecydowanie Maritzy/Juliany...wiem że nie może powiedziec od razu prawdy...
Ale załóżmy z tą ciążą....
Przecież boi się odrzucenia z jego strony a i tak chce odejść więc co jej szkodzi powiedzieć mu prawdę...Cały czas miesza chłopakowi w głowie...
Sama nie wie czego chce....Ale ubóstwiam Luzmi z Charlim....Super są...

11koala19

Dołączam sie. Pedro i ginger. On obleśny, ona zdzira.to, ze młody Mutti jest pusty to wiemy. Ale jak Juliana chce, zeby jej uwierzył to mogła by z nim pogada koło zmierzchu lub przed ranem, zeby zobaczył jej przemianę.
Ale najbardziej mnie wkurzają te jej ucieczki ( jak sie nie moze wytłumaczyć od razu zwiewa) no i sama nic nie wymyśli tylko wszystko musi wymyślać jej koleżanka.

ignis_2

Dokładnie....ona ciągle mówi że on ją nie rozumie...ale jak ma zrozumieć skoro przez głowe mu nie przejdzie że obie mogą być tą jedną....

testerka90

Okropna uroda głównej bohaterki, zła i słabo dobrana ścieżka dźwiękowa, żenujące "przejścia" i zbliżenia, gra aktorska na poziomie teatrzyków w gimnazjum.
Obejrzałem parę razy krótsze/dłuższe fragmenty przypadkiem na TV Puls i jestem w szoku, że ktoś to kupił, emituje i ma to jakąś oglądalność...

użytkownik usunięty
testerka90

Mnie najbardziej denerwuje Alberto i Pedro. Ten pierwszy dlatego że jest taki napierdliwy w stosunku do Maritzy, a ten drugi przez to jakim jest gnojkiem w stosunku do Luzmili i Pedrita.
Denerwuje mnie też czasami zachowanie Reginy.

testerka90

mnie wkurza tamtejsza policja.... standardem chyba jest wykonanie badan DNA celem identyfikacji ofiar wypadku oraz zlecenie ekspertyzy w przypadku takich nagran stanowiacych rzekomy dowod przestepstwa, ale on tam zachowuja sie tak, jakby zadna z tych metod jeszcze nie istniala xD w ogole ten policjant mi dziala na nerwy z tym komentowaniem tego, co delikwent akurat zeznaje... wszystkich podwaza tylko nie ta Barbare jakos. Irytujace, o.

Samarrita

No policja rzeczywiście na poziomie Staszka z Wilkowyj.
Jeśli ktoś ogląda Ranczo, to wie o co chodzi jeśli nie to powiem, że chciał zaaresztować kobiety, za rzekome zabójstwo mężów pijaków, tylko dlatego, że w domu znalazł pełne butelki piwa, a oni (te pijaki) wg. niego nawet jakby uciekli to nie zapomnieliby o butelkach.

testerka90

Mnie bardziej denerwują czarne charaktery, a raczej psychole nienawidzę Basi i tego łysola co się zabił z jej powodu. Oprócz tego denerwuje mnie Pedro i ta jego szajka, a także współpracujący z Basią Bercik i Xiomara.

testerka90

Co do wypowiedzi testerki90 to:
1. rzeczywiście, nie pamiętam żebym widziała kiedyś w filmie, serialu, czy książce bohatera czy bohatera czy bohaterkę o takim stopniu nieśmiałości
2. na pewno w innych makijażach Maritza wyglądałaby naturalniej :)