PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

niestety nie mam już TV PULS a oglądałam ta telenowele mniej więcej do 115 odcinka, mógłby mi ktoś w maksymalnym skrócie napisac jak to sie dalej potoczy :)

mileczka_

Wejdź na stronę www.kobietaawlustrze.fora.pl tam sie wszystkiego dowiesz. :))

mileczka_

Polecam ci również stronkę www.teelcie.fora.pl

mileczka_

oczywiscie napisze Ci jak sie potoczy:P ale nie wszytsko po kolei:) wiesz bedzie tak ze ta Juliane Barbara przetrzymywala w tej piwnicy za piomoca lustra zamienila sie w maritze a ta juliane wypuscila ale jej grozila wiec ona nic nikomu nie powiedziala o tym tylko tej luzmilii i maritza jako barbara ozeni sie z Marcosem ale ten marcos powoli bedzie sie przekonywal ze to nie jest ta osoba ktora kochal maritza jako barbara kaze pedro zanic paco on bedzie jezdzil na wozku ale pozniej wstanie z niego:) bedzie chciala zrujnowac rodzine muti pozniej juliana powie wszytsko o tym marcosowi bedzie jej pomagal policjanty ktory sie zakocha w juliane pozniej mariuza jako barbara uciekne z alberto bo sie dowie ze wszysyc juz wiedza o niej zrobi sobie operacje plastyczna i bdzie inna wogole:) julina a bedzie miala wyjsc za marocsa i juz jest ladna taka jak maritza:) romero postrzeli marcosa bedzie w szpitalu ale nie umrze:) wroci juan tobias bo on jednaj nie umarl ktos sie nim zaopiekowac marcos w wyniki wypadku nie bedzie mogl miec dzieikci wiec nie bedzie chcial byc z juliana bo jej marzeniem jest miec dzieci a on nie bedzie chcial ja skrzywdzic;/ powie juan tobiasowi zeby z nia byl no i dalje to bedzie teraz leciec ale ogladalm ostatni odcinek to ona wyjdzie za marcosa przyjdzie ta barbraa jko inna osoba ale ja romero otruje bedzie chciala ona zabic juliane i marcosa on a umrze bedzie kilka lat pozniej juliana i marocs beda MIELI 2 dzieic i sie skonczy wejdz sobie na www.streszczenia-lmeee.blog.onet.pl jak zly adres to sprobuj przez 4 a a moze na pocatku streszczenie podrobuj tam masz wszytskie ocinki opisane pozdrawiam:*